Maybelline Superstay matte ink

Zo heel af en toe verwen ik mijzelf met een duurder make-up product van een wat duurder merk wat te koop is bij de drogist of online. Nu kwam ik niet zo lang geleden de superstay matte ink van Maybelline tegen voor een hele lage prijs bij bol.com. Nou ben ik zelf heel erg fan van matte liquid lipsticks dus ik besloot deze lipstick te kopen om te kijken of ik het wat vind. Ik testte de lipstick uit en vertel wat ik ervan vind.

De huls heeft een matte finish. De dop is wit en de onderkant waar de lipstick inzit heeft de kleur van de lipstick gekregen. De tekst op de huls heeft een zilveren en rode kleur gekregen.

Ik heb de lipstick in de kleur 125 inspirer. De lipstick is verkrijgbaar in diverse kleuren dus eigenlijk zit er voor iedereen wel een kleur naar keuze bij.

De lipstick is vloeibaar en droogt mat op, de kleur is gesatureerd en zou tot zestien uur blijven zitten. De lipstick droogt best snel op.

De lipstick heeft een pijlvormige applicator waarmee je de lipstick heel precies kunt aanbrengen.

Swatchen.

Lipstick aangebracht op mijn lippen.

Ik ben heel erg enthousiast over de lipstick. De lipstick brengt makkelijk aan en voelt ook comfortable op mijn lippen. De lipstick droogt snel op en blijft heel erg goed zitten, je kunt eten en drinken met de lipstick zonder dat het beschadigd. Ik wil zeker nog meer kleuren van deze fantastische lipstick toevoegen aan mijn stash want ik vind deze echt geweldig.

Maybelline Superstay matte ink – Verkrijgbaar bij de drogist en online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s