Kruidvat Nights like this smokey eye shadow palette

Toen Kruidvat met een eigen make-up lijn kwam zaten er ook twee oogschaduw paletten in de collectie. En omdat oogschaduw paletten één van mijn favoriete producten zijn was ik ook razend benieuwd naar deze paletten. Eerder testte ik al het Days like this nude eye shadow palette uit de collectie uit, dus nu was het tijd voor het andere palette van de collectie die erg geschikt zou zijn voor smokey eyes. Ik heb het palette geprobeerd en vertel wat ik ervan vind.

Het palette is hetzelfde voorgegeven als het andere palette. Het palette is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel. De tekst op de deksel is zwart en heeft wel een leuk lettertype. Ook staan er kleine plaatjes op het palette die bij het logo van Kruidvat horen.

Het palette heeft de naam 020 endless smoke gekregen. Achterop het palette staat wat meer informatie over de oogschaduw en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

In het palette zitten negen kleuren oogschaduw. Er zitten parelmoer, matte en metallic oogschaduw kleuren in het doosje. Het palette belooft rijk gepigmenteerde oogschaduw kleuren. In het palette zit 10,8 g aan oogschaduw.

Swatchen.

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik ben helaas niet heel erg enthousiast over het palette, de pigmentatie valt me toch wat tegen de oogkleuren zitten uiteindelijk wel mooi op mijn ogen maar ik moet toch heel veel moeite doen om ze er zo uit te laten zien. Ook vind ik het niet echt een smokey eye palette omdat er niet heel veel donkere kleuren inzitten. Het andere palette vond ik daar in tegen mooier omdat je diversere looks kunt maken en dat mis ik wel bij dit palette.

Kruidvat Nights like this smokey eye shadow palette €5,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s