Lottie London Illuminating setting spray

Ik gebruik niet heel vaak setting spray omdat ik over het algemeen mijn make up in huis draag en het niet heel erg vind dat het na een paar uurtjes wat minder eruit gaat zien. Maar als ik echt wil dat mijn make up een hele dag lang goed blijft zitten kies ik zeker voor een setting spray, ik heb dan ook een aantal setting spray’s in mijn stash zitten. Laatst kwam ik de illuminating setting spray tegen van Lottie London en deze sprak me aan doordat het best wel een grote flacon in en ik best wel goede ervaringen heb met de producten van Lottie London. Ik testte de setting spray uit en vertel wat ik ervan vind.

De flacon is doorzichtig en bevat een witte wikkel, ik vind het leuk dat het merk op de wikkel transparant is gemaakt waardoor je de spray door de letters heen ziet. De tekst op de flacon is zilverkleurig en de dop is transparant.

Achterop de flacon staat een klein stukje informatie over de setting spray, dit is ook in zilverkleurige tekst gedaan en ik vind dit niet echt makkelijk leesbaar. De ingrediënten lijst staat niet op de flacon vermeld. De setting spray staat ook niet op de website vermeld dus ook daar kan ik de ingrediënten lijst niet vinden.

De setting spray belooft een lichtgewicht textuur te hebben, een dauwachtige en glasachtige afwerking, een mooie gloed te geven en je make up op zijn plek te houden. Er zitten micro parels in de setting spray die zorgen voor een subtiele glans. Je moet de setting spray schudden voor gebruik. De setting spray is verrijkt met hydraterende aloë vera extract en een actieve stof die blauw licht blokkeert. In de flacon zit 80 ml aan setting spray.

De vernevelaar van de flacon ziet er vrij groot uit waardoor je in eerste instantie een hele grote hoeveelheid spray verwacht, niks is minder waar want er komt een hele fijne hoeveelheid aan setting spray uit. Ook vind ik het fijn dat de knop waar je op drukt om de spray te spuiten vrij groot is, daardoor werkt het heel prettig.

Ik ben heel verrast door de setting spray, allereerst de geur van de setting spray die is echt heel lekker, de geur doet mij denken aan bananen en dan voornamelijk aan die bananen snoepjes. De spray die word makkelijk en fijn aangebracht en mijn gezicht ziet er veel frisser uit nadat ik de setting spray heb aangebracht. Ik vind dat mijn make up goed op zijn plek blijft zitten met het gebruik van de setting spray. Ik zie niet echt een glow over mijn gezicht heen komen nadat de setting spray is aangebracht. Ik ga de setting spray met veel plezier gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s