Essence Bye bye panda eyes! smudge proof volumizing & defining mascara

Ik vind het altijd erg leuk als een merk met een nieuwe mascara komt maar toch een herkenbaar uiterlijk heeft. De bye bye panda eyes! smudges proof volumizing and defining mascara is zo’n mascara. Ik vond de mascara er erg interessant uitzien en ik heb eerdere mascara’s van Essence met dezelfde verpakking uitgetest en die bevielen goed dus mijn verwachting was hoopvol. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

De huls lijkt heel erg op die van what the fake! volumizing & lengthening mascara en de i need a miracle! volumizing & strengthening mascara. Bij deze mascara is gebruik gemaakt van oranje tinten en witte tekst en dat onderscheid de mascara dan weer van de andere.

Achterop de huls staat meer informatie over de mascara, de ingrediëntenlijst staat niet achterop vermeld, deze staat wel op de website van Essence.

De mascara belooft je wimpers mooi te definiëren en ook smudge proof en long lasting te zijn. De formule is olie vrij en vegan, en waarom deze mascara anders is dan andere mascara’s is omdat je deze zou kunnen verwijderen met warm water. In de huls zit 16 ml aan mascara.

Het borsteltje van de mascara bevat korte haartjes en is niet gemaakt van plastic, deze borsteltjes zijn mijn favoriet want ik hou niet van plastic borsteltjes.

Ik vind de mascara mooi. Mijn wimpers worden mooi zwarte en plakken niet aan elkaar nadat de mascara is aangebracht. Er komt niet heel veel volume van de mascara af maar ik zie wel lichte volume in mijn wimpers. Ik weet niet of je de mascara kunt verwijderen met enkel warm water want ik gebruik standaard micellar water om mijn make-up te verwijderen. Ik kan de mascara zeker aanraden.

Essence Bye bye panda eyes! smudge proof volumizing & defining mascara €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s