Catrice Pro neon earth slim eyeshadow palette

Catrice kwam afgelopen februari met een totaal nieuwe oogschaduw paletten. Één van deze paletten is het pro neon earth slim eyeshadow palette. Ik was blij verrast dat Catrice met totaal nieuwe paletten kwam omdat ze de laatste jaren voornamelijk hun assortiment wisselde met de collection eyeshadow palette. Ik was erg benieuwd naar het oogschaduw palette en nam hem mee. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

Het palette is gemaakt van stevig karton en heeft een bruine kleur. De letter op het palette zijn goud gekleurd en wat ik erg tof vind zijn de oogschaduw vegen die op het palette zijn gedrukt.

Het palette heeft de naam 010 elements of power gekregen. Er staat wat meer informatie over het oogschaduw palette in drie talen achterop. De ingrediëntenlijst staat ook achterop vermeld. Wat ik erg leuk vind is dt de oogschaduw vlekken die op de voorkant staan ook doorlopen naar de achterkant.

De kleur van de buitenkant is ook doorgetrokken naar de binnenkant. In de deksel zit een mooi formaat spiegel. In het palette zit veertien kleuren, onder de oogschaduw staan ook de namen van de kleuren gedrukt en dat geeft een leuk effect. Het palette belooft hoog gepigmenteerde oogschaduw kleuren. In het palette zitten matte, metallic en glinsterende tinten oogschaduw. In totaal zit er 10,6 g aan oogschaduw in het palette.

Swatchen:desert – gravity – spark – gold – big bang – heatwave – solar flare – wind – lightning – elements – cosmo – supernova – earth – eclipse

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het oogschaduw palette heel erg fijn, allereerst vind ik het uiterlijk van het palette erg mooi. Ook zijn de oogschaduw kleuren erg goed gepigmenteerd en blenden ze mooi uit. Ik vind het ook leuk dat er verschillende variaties aan oogschaduw in het palette zit, zo kun je en diverse en opvallende ooglook maken. Ik kan het palette zeker aanraden.

Catrice Pro neon earth slim eyeshadow palette €9,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s