Mua Gow x satin lipstick

Lipstick is een product waar ik absoluut niet zonder kan, er moet een kleurtje op mijn lippen zitten anders voel ik me erg kaal. Ik kwam een tijdje geleden een mooie lipstick tegen van Mua. Mua is een fijn make-up merk wat ik de afgelopen jaren echt meer en meer ben gaan waarderen. De lipstick komt uit de Mua X glow lijn, deze lijn bevatte vooral opvallenden producten zo ook deze kleur lipstick. Ik testte de lipstick uit en vertel wat ik ervan vind.

De huls van de lipstick is gemaakt van kunststof en heeft een basic witte kleur gekregen. De lipstick heeft gouden details zoals een randje en de tekst. Aan de onderkant van de lipstick zie je een kleine glimp van de kleur die de lipstick heeft.

De lipstick heeft de naam hot coral gekregen. Verder staat er geen informatie over de lipstick op de huls.

De onderkant van de huls kun je opendraaien, hier zit namelijk nog wat verborgen lippenstick die je kunt aanbrengen met een lip penseel. De lipstick heeft een hele aangename geur, het doet me een beetje denken aan vanille. De lipstick belooft eigenlijk niks dus ik had daarom ook geen verwachtingen.

Swatchen.

Lipstick aangebracht op mijn lippen.

De lipstick heeft een hele fijne substantie en brengt erg makkelijk aan op mijn lippen, de stift glijd er als ware overheen. De lipstick kun je qua kleur opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. De lipstick blijft niet heel lang zitten en vervaagd wel met eten en drinken maar omdat de lipsticks geen beloftes doet vind ik dat niet zo erg omdat ik hem makkelijk kan bijwerken. Ik kan weer een fijne lipstick toevoegen aan mijn stash.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s