Action wasbare wattenschijfjes

Wattenschijfjes gaan er bij mij als een malle doorheen, ik gebruik ze om mijn nagellak te verwijderen maar ook mijn make-up haal ik eraf met wattenschijfjes. Ik wist al een tijdje dat er wasbare wattenschijfjes bestaan maar ik vond ze nog best wel aan de prijs omdat ze vaak per twee verkocht werden. Laatst toen ik bij de Action was kwam ik wasbare wattenschijfjes tegen die super goedkoop waren en waar je er ook nog eens tien in een zakje kreeg. Ik nam de wattenschijfjes mee en vertel wat ik ervan vind.

De wattenschijfjes zitten in een netje als je ze koopt en met dit netje kun je de wattenschijfjes ook uitwassen dus dat is top. Je kunt de wattenschijfjes gewoon wassen in de wasmachine.

Je kunt de wattenschijfjes wassen op 60 g. Op het kartonnetje staat wat extra informatie over de wattenschijfjes. Ze zijn gemaakt van katoen.

De wattenschijfjes zijn lekker groot en daarom ideaal voor je gezicht. Je zou met de wattenschijfjes je make-up kunnen verwijderen met alleen water. Uiteraard kan je ook gewoon een micellair water gebruiken want alleen water werkt niet altijd en met heftige make-up is een micellair water gewoon erg fijn om te gebruiken.

Ik vind wasbare wattenschijfjes een fijne uitkomt, de schijfjes zijn heel lekker zacht en je kunt makkelijk je make up verwijderen. Ik heb de watjes nog niet gewassen dus ik weet niet of ze ook zo mooi blijven bij het wassen maar dat zal de tijd uitwijzen. Ik vind het fijn dat de wattenschijfjes een groot formaat hebben en je kunt je gezicht er fijn mee schoonmaken. Het werkt zeker met alleen water maar mijn voorkeur gaat uit naar micellair water met verwijderen. Ik vind de wattenschijfjes zeker een aanrader want je verspilt eigenlijk geen weggooi wattenschijfjes meer en deze zijn ook lekker betaalbaar.

Action Wasbare wattenschijfjes €1,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Een gedachte over “Action wasbare wattenschijfjes

  1. Pingback: Action makeup reinigingsdoek | Angela's beauty eyes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s