Lottie London Freckle tint

Soms kom je een product tegen waarbij niet direct duidelijk is waar het voor bedoeld is, vooral als er ook maar weinig duidelijkheid op de verpakking staat. Het product freckle tint van Lottie London is een producten waarbij ik niet direct door had waar ze het voor gemaakt hebben. Ik heb het product getest en vertel wat ik ervan vind.

Het product zit in een doosje. Ik vind dit altijd wel prettig omdat de kans zo heel groot is dat het product niet niet al getest of gebruikt is. Het doosje heeft een lekkere opvallende kleur en ook de tekst die valt lekker op.

Achterop het doosje staat wat informatie over het product echter is de tekst in het wit en ook een heel klein lettertype dus ik kan het moeilijk lezen. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop het doosje maar ook deze kan ik niet lezen.

Het flaconnetje zelf heeft een witte kleur gekregen. De tekst op het flaconnetje is meerkleurig en dat ziet er leuk uit, je krijgt een soort regenboog effect.

He product is bedoelt om sproetjes te kunnen creëeren, ideaal als je zelf graag sproetjes wilt hebben en ze niet hebt of om nog even langer van de zon gebruinde huid te genieten. Ik zei al dat het niet echt duidelijk was waar dit product voor bedoeld was, vond ik het best spannend om het product te testen en te kijken wat het resultaat het gaf.In het flaconnetje zit 3 ml aan product.

Er zit een hele dunne applicator bij het flaconnetje en hierdoor kun je ideaal sproetjes zetten. Wel raad ik aan om het kwastje goed af te strijken anders dan zit er teveel product op de applicator.

Swatchen.

sproetjes aangebracht met het product.

Nou ik heb het product gebruikt waarvoor het bedoeld is maar ik vind het niks, ik heb de applicator goed afgestreken maar je kunt er niet nauwkeurig mee werken. Het product is in één kleur verkrijgbaar en dit past niet bij elke huidskleur. Ik heb het product ook getest als blush en dat vond ik opzich wel oke, maar ik zou het product niet direct aanraden omdat waar het voor bedoeld is ik persoonlijk niks vind.

Lottie London Freckle tint – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s