Max & More Tattoo brow eyebrow peel off gel

Mijn wenkbrauwen zijn een belangrijke stap in mijn make-up routine, ik kan er niet tegen als ik mijn wenkbrauwen niet heb gedaan. Bij de Action kwam ik een tijdje terug de tattoo brow peel off gel van Max & More tegen, ik wist niet direct wat ik kon verwachten maar het product sprak me wel aan. Ik heb de tattoo brow getest en vertel wat ik hiervan vind.

Het product zit op een kaart en dat vind ik zelf wel erg fijn bij de Action omdat je op deze manier altijd een ongebruikt product hebt, ik heb de tattoo brow in de kleur 203 blonde.

Achterop de verpakking staat een uitgebreide gebruiksaanwijzing en dat vond ik wel erg fijn want ik had echt geen idee hoe ik dit product moest gebruiken want had er geen ervaring mee. Verder staat ook de ingrediëntenlijst achterop de verpakking.

De huls van de brow tattoo is verder eigenlijk heel basic, de onderkant van de huls heeft de kleur van het product gekregen en de dop is zwart. De tekst op de huls is basic wit. Al met al past het wel bij Max & More.

De tattoo brow belooft longlasting te zijn en tot drie dagen te blijven zitten. Je gebruikt het product als volgt, je maakt je wenkbrauwen schoon en brengt daarna de gel aan, dan laat je de gel twintig minuten op je wenkbrauwen zitten, voor een longlasting effect word er aangeraden de gel twee uur te laten zitten. Als je de gel lang genoeg hebt laten zitten kun je deze heel makkelijk met je vingers verwijderen, en dan zou je natuurlijk volle en getinte wenkbrauwen hebben. In het flesje zit 6,5 ml aan product.

De applicator van de tattoo brow is totaal nieuw voor mij ik heb dit niet eerder gezien. Het is een vrij brede applicator en hij is ook vrij plat, je kunt niet heel nauwkeurig werken met de applicator. Gelukkig kun je wel makkelijk de gel die je morst verwijderen met een wattenstaafje. Ik moet zeggen dat de applicator wel makkelijk het product aanbrengt.

Swatchen.

zonder gel – met gel – na het aanbrengen van de gel

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel spannend vond om dit product te testen want ik wist niet wat ik kon verwachten. Nou ik ben niet tevreden over de gel, toen ik deze ging aanbrengen merkte ik dat de staart van de wenkbrauw moeilijk mee gepakt kan worden met de kleur. Ik heb de gel 20 minuten laten zitten en toen heb ik het eraf gehaald en dit vond ik toch wel spannend want ik was bang dat er daadwerkelijk haartjes mee zouden komen, dit gebeurde niet en het eraf halen ging vrij vlot. Maar het resultaat was er niet, mijn wenkbrauwen lijken iets donkerder maar niet voller je ziet nog steeds witte plekken in mijn wenkbrauwen dus dit product werkt voor mij niet, geef mij maar lekker mijn vertrouwde poeder kitje dat werkt altijd.

Max & More Tattoo brow eyebrow peel off gel €0,99 – verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s