Revolution F.R.I.E.N.D.S makeup collectie

Soms brengt een make-up merk een hele bijzondere collectie uit. Meestal zie je dit soort collecties bij duurdere en luxere merken, maar afgelopen jaar kwam Catrice al met een hele bijzondere collectie van Disnet en nu deed Revolution ook een duit in het zakje want ze kwamen met een heuse Friends make up collectie! Friends is bij de meeste mensen wel erg bekend. Ik testte een aantal producten uit deze lijn en vertel wat ik ervan vind.

De collectie die is uitgekomen is vrij breed en was in een mum van tijd uitverkocht, ik testte drie oogschaduw paletten en drie lipglossen uit.

De paletten zitten verpakt in een kartonnen doosje wat er heel leuk uitziet, ook staat er een kleine afbeelding op van de kleuren oogschaduw die in het palette zitten, de paletten die ik heb zijn van Rachel,Phoebe en Monica.De paletten zelf zijn gemaakt van super stevig karton en bevatten ook weer de prachtige afbeelding die ook voorop het doosje staat. Ik vind de kleuren die zijn gebruikt voor de paletten ook super tof.

Achterop het palette staat niet heek veel bijzonders, er staat een vierkant met vakjes die zijn genummerd van 1 tot 9. Achterop het doosje waar het palette in zit staat de ingrediënten lijst vermeld.

Zoals ik dus al vertelde zitten er negen kleuren in het palette. In de deksel zit een spiegel en dat vind ik altijd een mooi extra punt. De oogschaduw kleuren hebben allemaal een naam gekregen dat vind ik ook erg tof. In totaal bevatten de paletten 9 g aan oogschaduw.

Rachel:

Swatchen:shopping – on a break – dinosaur – 90’s – barney’s – tag – chip – push over – crush

ooglook gemaakt met het palette.

Monica:

Swatchen:clean 0 chef – geller cup – chicken – twins – frizy – bing – obsessive – thanksgiving

ooglook gemaakt met het palette

Phoebe:

Swatchen:smelly cat – lobster – triplet – ice – flaky – buffay – science boy – bike – ditsy

ooglook gemaakt met het palette.

De lipglossjes zitten in een huls die is gemaakt van kunststof, de huls zelf is transparant en de tekst is zwart. De handvaten van de lipglossjes hebben een leuke print gekregen en daar word ik wel erg blij van.

Op de achterkant van de huls staat eigenlijk geen informatie, Wel staat het Friends logo erop en dat vind ik wel erg leuk.

In de hulzen zit 4,6 ml aan lipgloss. Van de lipgloss waren diverse varianten verkrijgbaar en ik heb de versie van Rachel, Monica en Phoebe.

De lipgloss heeft een hele grote en brede applicator gekregen, ik moest hier eerst even aan wennen maar je kunt wel gelijk je lippen in één keer kleur geven en dat vind ik erg handig. De lipgloss ruikt ook erg lekker en plakt niet.

Swatchen:Rachel, Monica en Phoebe

Lipgloss Rachel, Monica en Phoebe aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de Friends collectie echt geweldig, de producten zijn erg fijn in gebruik en zien er mooi uit. De oogschaduw paletten hebben lekker veel pigment en blenden ook heel makkelijk, en je kan er gewoon hele mooie ooglooks mee maken. De lipglossjes zijn erg fijn en zien er ook heel mooi uit op mijn lippen, de twee kleuren zijn mijn favoriet, de transparante is wel leuk maar niet heel erg bijzonder. Ik vind dit wel echt een spectaculaire collectie en ben heel blij dat ik er een paar producten van heb kunnen bemachtigen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s