Kruidvat Maxx drama volume & lenght mascara waterproof

Kruidvat lanceerde een tijdje geleden een eigen make-up collectie. Ik vond dit erg leuk bedacht en er zitten diverse producten in het assortiment. In totaal zitten er vijf mascara’s in de collectie en ik vond de waterproof mascara wel interessant ogen en ik wilde die wel graag proberen. Ik heb de mascara getest en vertel wat ik ervan vind.

De huls van de mascara is vrij breed en heeft een blauwe kleur wat natuurlijk goed past bij een water proof variant. De tekst op de huls is zwart.

De mascara heeft de naam 020 ultra black gekregen. Achterop de huls staat wat meer informatie over de mascara. De ingrediëntenlijst staat helaas niet achterop de huls vermeld, en ik zie deze ook niet vermeld staan op de website.

De mascara belooft dramatische volume en langere wimpers. Ook zo het effect van de mascara langdurig zijn en geen vlekken achterlaten, ook zou de mascara niet klonteren. De mascara zou geschikt zijn voor gevoelige ogen.

De mascara heeft een vezel borstel gekregen, het borsteltje heeft vrij korte haartjes en zo zou je overal goed bij kunnen komen zodat elk wimpertje kleur krijgt.

Ik ben niet tevreden over de mascara. Het borsteltje doet zeer aan mijn wimpers als ik de mascara wil aanbrengen en dat vond ik best gek aangezien dit wel type borsteltjes zijn waar ik van hou. Ik zie totaal geen volume en lente op mijn wimpers komen, ze zijn eigenlijk alleen zwart meer niet. Ook kom ik niet goed bij alle wimper haartjes mede door de hardheid van het borsteltje. Ik vind ook dat je wel vlekken krijgt met de mascara. Ook kreeg ik de mascara heel makkelijk van mijn wimpers af dus ik betwijfel of de waterproof formule werkt. Klonteren doet de mascara niet maar ik zou hem niet aanraden.

Kruidvat Maxx drama volume & length mascara waterproof €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s