Ecotools Brow shaping duo

Ik vind goede kwasten belangrijk om in mijn stash te hebben, ik verzamel nu al een tijdje twee merken kwasten waaronder Ecotools. Een setje wat hoog op mijn verlanglijstje stond was het setje voor de wenkbrauwen en ik was dan ook heel blij verrast toen ik die kreeg voor mijn verjaardag. Ik vertel wat ik van dit setje vind en of de kwasten mij bevallen.

De kwasten zitten netjes verpakt in een doosje. De doosjes van Ecotools bestaan uit twee delen namelijk een klein beetje plastic en een deel karton. Dit is ook wel iets wat Ecotools wil uitstralen en vind het mooi hoe ze gebruik maken van de verpakking.

Achterop het doosje staat wat meer informatie over het kwasten setje. Ook staat er een afbeelding afgebeeld. Verder vind je nog de social media kanalen van Ecotools op de achterkant.

In het doosje zitten twee kwasten een angled liner en een spoolie.

Angled liner:

Met de angled liner kun je je wenkbrauwen inkleuren en ook nauwkeurig werken. Ik vind de angled liner het beste werken met een poeder maar je zou ook een vloeibaar product kunnen aanbrengen met dit kwastje. Het kwastje is schuin afgesneden waardoor je ook bij de hoekjes gemakkelijk kunt komen.

Spoelie:

Met de spoolie kun je je wenkbrauwen doorkammen en tevens in model brengen, je kunt je wenkbrauwen ook fijn doorkammen als je bijvoorbeeld wenkbrauw gel aanbrengt.

Ik vind de kwasten weer heel erg fijn in gebruik, met de angled liner kun je je wenkbrauwen netjes en nauwkeurig bijwerken. Ook de spoolie werkt heel fijn, ik heb wel eens spoolie’s gehad die heel hard waren maar deze is heerlijk zacht en het voelt heel fijn aan als ik mijn wenkbrauwen doorkam.

Ecotools Brow shaping duo – Verkrijgbaar online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s