Catrice Hydro plumping serum

Catrice kennen de meeste mensen als het welbekende make-up merk, sinds afgelopen februari heeft Catrice naast make-up ook verzorgingsartikelen in hun assortiment. Ik vond dit een hele verassende wending maar ook wel erg leuk. Het hydro plumping serum sprak mij wel aan, een serum is gewoon fijn om aan te brengen op je gezicht en geeft vaak ook nog extra verzorging. Ik testte het serum uit en vertel wat ik hiervan vind.

 

Het flesje waar het serum inzit is gemaakt van glas. Er is gekozen voor een transparant flesje met een witte dop. De huls op het flesje is blauw met wit. Ik vind het wel een goeie combinatie qua kleuren.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over het serum, ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld. Het serum is overigens compleet vegan.

Het serum belooft te hydrateren en te kalmeren, daarnaast heeft het serum een plumping effect en zou het serum een ideale basis zijn voor de perfecte make-up look. Je kunt het serum zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken, twee druppeltjes van het serum zou al genoeg zijn, het serum plakt wel een klein beetje.

Het flesje heeft een pipetje gekregen, hierdoor kun je het serum heel gemakkelijk doseren een aanbrengen. Ik had eerst een klein beetje moeite met het serum in het pipetje te krijgen want de substantie van het serum is vrij stroperig maar na een paas pogingen is het gelukt.

Swatchen.

Ik ben positief verrast door het serum. Het serum heeft een hele aangename geur en ik hou heel erg van lekker ruikende producten, zoals ik vertelde is de substantie van stroperig maar brengt wel makkelijk aan, het serum voelt ook heel prettig aan op mijn gezicht. Het kalmerende effect wat het serum zou geven daar heb ik lichte twijfels bij, ik had gehoopt dat de rood heden op mijn huid een stukje minder zouden worden maar dat gebeurt niet. Ik vind het serum een fijne basis en mijn make-up brengt ook heel mooi en glad aan over het serum. Het serum bevat wel lichte parfum, ik kan daar tegen maar als je daar gevoelig voor bent is dit serum minder geschikt.

Catrice Hydra plumping serum €5,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s