Catrice The dry rosé collection eyeshadow palette

Ik ben toch wel een groot fan van de collection eyeshadow paletten van Catrice, eigenlijk komt er tijdens elke assortiment’s wissel wel een nieuwe variant uit en tot nu toe ben ik eigenlijk wel tevreden over de paletten. Het the dry rosé palette vond ik er ook mooi uitzien en ik wilde deze zeker erg graag proberen. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van deze variant vind.

 

Het palette is gemaakt van kunststof en heeft hetzelfde design als de andere paletten van deze collectie. De deksel van het palette is transparant en de tekst op het palette is roze gekleurd. Ik vind het geheel er wel vrolijk uitziet.

Het palette heeft de naam 010 rosé all day gekregen. Achterop het palette staat een kleine tutorial afgebeeld als je nog niet zo thuis bent in het aanbrengen van oogschaduw kan dit handig zijn. Verder vind je de ingrediëntenlijst van de oogschaduw op de achterkant en deze staat vermeld in meerdere talen.

Het palette heeft negen kleuren oogschaduw, twee van de kleuren zijn een light en sculpt kleur. Het palette belooft langhoudende en hoog gepigmenteerde kleuren. Verder bevat het palette matte en parelmoerige finishes. Het palette bevat in totaal 10 g aan oogschaduw.

Swatchen.

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik ben helaas erg teleurgesteld in het oogschaduw palette. De pigmentatie is gewoon niet goed, de kleuren zijn veel te zacht. Als een merk belooft dat een palette hoge pigmenatie heeft dan verwacht ik een veel betere pigmentatie dan dit. De ooglook is ook gewoon nauwelijks zichtbaar tenzij je super dichtbij staat maar anders knalt hij niet van mijn ogen. Nee dit palette vind ik een domper uit de reeks en zou ik niet aanraden.

Catrice The dry rosé collection eyeshadow palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s