Meeki Créme lip kit

Ik heb echt een zwak voor lip producten, ik voel me erg kaal als ik geen product op mijn lippen draag. Bij de Action kwam ik een tijdje geleden een créme lip kit tegen van het merk Meeki. In deze lip kit zitten vooral rode lip producten, nou is rood één van mijn favoriete lip kleuren dus deze kit paste perfect bij mij. Ik testte de lip kit uit en vertel wat ik ervan vind.

Het doosje waar de producten in zitten is gemaakt van karton. Ik vind de voorkant mooi vorm gegeven en zou op het eerste gezicht niet denken dat dit setje bij de Action vandaan komt.

Achterop het doosje staat wat meer informatie over het kitje, ook de ingrediëntenlijsten van de producten staan achterop vermeld.

In de deksel van het palette staat een tutorial afgebeeld, kan best wel handig zijn als je nog niet zo thuis bent in het gebruiken van lip kits. In het kitje zelf zitten drie lipgloss kleuren, een kwastje, een lipliner en een lipstick. In totaal zit er 6,2 g aan producten in het doosje.

De lipliner is vrij klein en heeft een rode kleur. Het potlood bevat 0,6 g. Het potlood heeft geen bijzonder uiterlijk en past wel bij Action.

Het potlood dient wel zelf geslepen te worden zodra deze stomp word, ik vind dit persoonlijk niet heel erg fijn omdat deze potloden wat harder aanvoelen tijdens het aanbrengen. Mijn voorkeur gaat naar een potlood wat je omhoog kunt draaien omdat de structuur wat fijner aanvoelt.

Swatchen.

lipliner aangebracht op mijn lippen.

Ik kan niet erg nauwkeurig werken met de lipliner omdat deze vrij hard is en het gewoon zeer doet met aanbrengen, een lipliner met een zachtere structuur werkt gewoon beter voor mij.

De lipstick heeft ook geen hoogwaardige verpakking, hij bestaat voor een groot deel uit plastic. Op zich is dit ook wel kenmerkend bij de Action al moet ik zeggen dat de verpakkingen bij Action make up de laatste tijd wel beter worden.

De lipstick heeft wel een hele aangename geur en dat valt me de laatste tijd ook vaker op bij lipsticks dat ze lekker ruiken. In de huls zit 3,5 g aan lipstick.

Swatchen.

Lipstick aangebracht.

Ik vind de lipstick kleur niet verkeerd, alleen zie je hier en daar dat deze niet heel goed dekt en dat is wel jammer. Ook geeft de lipstick onwijs af.

De lipglossjes zitten vrij stevig in het doosje maar voelen wel romig aan, ik vind niet dat je de structuur kunt vergelijken met lipgloss in een flacon omdat deze minder glimt en wat lastiger aanbrengt. Voor de lipgloss zit een kwastje bij het kitje. Elk kleurtje lipgloss bevat 0,7 g.

Swatchen.

lipgloss aangebracht.

Ik vind de lipgloss er op zich wel leuk uitzien op mijn lippen, alleen deze voelt niet comfortabel aan. Het aanbrengen gaat niet heel makkelijk en ik vind hem extreem plakken.

Ik vind de opzet leuk bedacht maar ik ben niet overtuigd. De producten vind ik niet geweldig die in het kitje zitten en dat valt dan toch wat tegen. Ik weet ook niet of ik veel mag verwachten van een low budget setje maar soms zijn ze heel goed. Ik vind het wel erg jammer dat het setje niet zo goed zijn werk doet omdat ik het wel heel leuk had gevonden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s