Essence Myskin perfector tinted primer

Primer gebruik ik niet dagelijks maar als ik een primer gebruik vind ik de structuur wel belangrijk. Een tinted primer had ik echter nog nooit gebruikt en toen Essence een tinted primer introduceerde was ik ook wel erg benieuwd naar deze primer, dus ik wilde deze zeker proberen. Ik testte de primer uit en vertel wat ik ervan vind.

De primer zit in een tube die er niet heel bijzonder uitziet, er is gebruik gemaakt van witte en huidkleurige tinten, de tekst op de tube is zwart net als de tube. De primer is verkrijgbaar in drie kleuren en ik heb de kleur 10 light beige.

Achterop de tube staat wat meer informatie over de primer, ook de ingrediëntenlijst staat achterop de tube vermeld. De primer is helemaal vegan.

De primer zou de perfecte basis zijn voor een vlekkeloze en langdurige make-up look. De primer heeft een lichte mousse achtige structuur die in de huid zou smelten. Als je de primer alleen draagt zou deze een natuurlijke dekking en gladde huid creëeren. Als je de primer als basis zou dragen in combinatie met foundation zou deze een vlekkeloos gezicht tevoorschijn toveren. In de tube zit 30 ml aan primer.

De tube heeft een vrij grote opening waardoor er best veel product in één keer uit en dat vind ik niet zo fijn, helemaal omdat de structuur beetje mousse achtig is vind ik de keuze voor een grote opening niet heel handig.

Swatchen.

Ik heb een dubbel gevoel bij de primer, de structuur vind ik best wel fijn maar wel vettig. Ik vind dat de primer niet heel makkelijk uitsmeert zoals je op de foto ziet is de primer erf vlekkerig. Ook vind ik mijn huid per definitie er niet heel glad uitziet. Ik zie persoonlijk niet heel erg het voordeel van een getinte primer, ik vind niet dat de primer dekkend is en ik draag er sowieso een foundation overheen. Al met al zou ik liever een gewone primer gebruiken want ik voel niet echt de connectie met de getinte primer.

Essence Myskin perfector tinted primer €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s