Pretty eyes! Gorgeous 9 color eyeshadow palette

Oogschaduw paletten zijn wel één van mijn favoriete producten qua make-up. Ik kan gewoon super blij worden als ik een mooi palette zie en mijn nieuwsgierigheid is dan ook groot of de oogschaduw in een palette van goede kwaliteit is. Alweer een tijdje geleden kwam ik een oogschaduw palette tegen bij Action met pastel tinten, zo’n palette had ik nog niet in mijn stash zitten dus hij ging mee naar huis. Ik heb het palette getest en vertel wat ik ervan vind.

Het doosje is gemaakt van stevig karton, eigenlijk een best wel goedkope verpakking maar ik moet zeggen dat steeds meer low budget merken komen met palette gemaakt van karton. Het palette ziet er vrolijk uit, de kleuren sprankelen en matchen mooi met elkaar. Ook de tekst is wel opvallen op het palette.

Achterop het palette staat een afbeelding van de inhoud van het palette, hierdoor vang je al een glimp op van de oogschaduw kleuren in het palette. Ook de ingrediëntenlijst van de oogschaduw staat achterop het paletten en nog een waarschuwing.

Het palette heeft een magneet sluiting. In de deksel van het palette zit een grote spiegel. In het palette zitten negen kleuren oogschaduw en twee applicators om de oogschaduw aan te brengen. In het palette zit 10,8 g aan oogschaduw.

Swatchen.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Het palette heeft me jammer genoeg niet overtuigd. Ik vind de oogschaduw weinig pigment hebben en komt nauwelijks tot zijn recht op mijn ogen. Je moet echt heel goed kijken om te kunnen zien dat er oogschaduw op mijn oogleden zit. Ook het blenden gaat niet zo lekker want de oogschaduw vervaagt nog meer als je de harde lijnen wilt blenden. Ik vond het leuk om te proberen met pastel tinten te werken maar dit palette heeft het niet voor mij.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s