Lottie London Tan time powder bronzer

Ik gebruik altijd bronzer bij mijn make up routine, het hoort in mijn ogen echt bij het opmaken. Ik heb diverse bronzers in mijn stash, en ik gebruik ze voornamelijk om te contouren en mijn gezicht meer vorm te geven. Ik gebruik voornamelijk low budget bronzers en vind het leuk om nieuwe betaalbare merken uit te testen. Toen ik de tan time powder bronzer van Lottie London tegen kwam was ik erg benieuwd naar deze bronzer en nam deze mee. Ik heb de bronzer getest en vertel wat ik ervan vind.

Het doosje is gemaakt van kunststof en is zwart, de deksel van het doosje is transparant en bevat witte tekst en toffe sterren op de voorkant.

De achterkant van het doosje is zwart en de sticker die achterop geplakt is heeft een witte kleur met zwarte tekst. Ik heb de bronzer in de kleur light/medium. Achterop het doosje staat de ingrediëntenlijst van de bronzer.

Er zit 9 g aan bronzer in het doosje. In de poeder staan kleine sterretjes gedrukt en dat vind ik er heel erg leuk uitzien. De bronzer is mat. De poeder voelt stevig aan en neemt fijn op, mijn kwast doopt heel fijn in de poeder.

Swatchen.

Ik vind de bronzer erg fijn, er zit voldoende pigmentatie in de poeder en is snel zichtbaar op het gezicht. Ook blend de poeder makkelijk in en kun je heel snel de harde lijnen vervagen. De poeder heeft een fijne structuur en past qua kleur goed bij mijn huid. De poeder is niet heel erg opvallend en vrij subtiel. Ik ga de poeder zeker nog vaak gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s