Chalou Eau de parfum

Ik ben dol op parfum en kan dan ook echt wel een tijdje voor mijn plankjes staan om weer een geurtje uit te kiezen. Een tijd geleden schreef ik al eens een review over eau de parfum van Lidl, toen schreef ik over de Chalou eau de parfum de rode variant. Ook heeft Lidl een blauwe variant en die wilde ik ook dolgraag testen dus besloot deze een tijdje geleden mee te nemen. Ik testte de parfum uit en vertel wat ik van deze parfum vind.

De parfum zit in precies hetzelfde doosje als de rode variant alleen deze is dus blauw. Ik vind het ergens wel leuk dat het een beetje mysterieus is hoe het flesje eruit zal zien want dat zie je totaal niet af aan het doosje.

Op de zijkant van het doosje staat de ingrediëntenlijst van de parfum. Er staat op het doosje niks over Lidl vermeld, en ik moet eerlijk zeggen als ik niet wist dat dit een supermarkt geurtje zou zijn zou ik het zelf niet zien.

Het flesje is gemaakt van glas en ook blauw gekleurd. Er is wel gekozen voor een transparant glas dus je kunt door het flesje heen kijken. De tekst op het flesje is zilverkleurig en ik vind het een mooi geheel.

In het flesje zit 50 ml aan parfum en ik vind dat best wel veel. Ik moet bekennen dat als ik een bekend geurtje koop ik altijd degene koop met de minste inhoud omdat die niet zo duur zijn. Het geurtje zou overigens een dupe zijn van Davidoff cool water.

Er zit een basic verstuiver op het flesje en er komt eigenlijk een normale hoeveelheid parfum uit, ik vind het precies goed. Uiteraard kun je zelf zoveel opspuiten als je wilt maar ik ben niet iemand die een walm van parfum achterlaat als ik langsloop.

Ik vind de geur van de parfum echt heerlijk, ik was ook enthousiast over de rode variant maar de blauwe variant is ook echt een topper. Zo kun je zien dat low budget parfums ook zeker heel lekker kunnen zijn. De parfum bleef bij mij zeker een dag goed zitten en ik rook hem ook goed. Zelfs nadat ik had gedoucht rook ik nog een beetje van de parfum. Ik ben heel blij met deze lekkere geur.

Chalou Eau de parfum €3,99 – Verkrijgbaar bij Lidl.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s