Kruidvat Even skin pore refining face drops

Je huid heeft op sommige dagen extra verzorging nodig, helemaal nu het kouder word merk ik dat mijn huid vat droger word en best wel wat extra verzorging kan gebruiken. Ik heb niet veel serum’s dus was wel verrast dat Kruidvat een serum in het assortiment heeft. Ik was erg benieuwd naar deze serum helemaal omdat deze in druppel vorm is. Ik testte de face drops uit en vertel wat ik ervan vind.

Het product zit in een glazen flesje, best wel chique eigenlijk. Het flesje bevat zwarte tekst en er is ook gebruik gemaakt van roze en witte tinten. Ook is het flesje doorzichtig en daardoor zie je het serum ook duidelijk in het flesje zitten.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over het serum, ook de ingrediëntenlijst staat achterop het flesje.

Het serum belooft sterk geconcentreerd te zijn en bevat hyaluronzuur. Het serum zou poriën verfijnen en je een egale frisse look geven. Het serum dient aangebracht te worden op de gereinigde huid en het gebied onder de ogen moet vermijd worden.

Het flesje bevat een pipetje waardoor je het serum gelijkmatig kan verdelen. Ik vind dit wel handig bedacht omdat je zo eigenlijk nooit product verspilt.

Swatchen.

Ik vind het serum fijn aanvoelen op mijn huid, het trekt erg snel in en dat vind ik altijd erg fijn. Het serum verminder mijn poriën niet want die zie ik nog duidelijk. Vind ik mijn huid er fris uitzien na het aanbrengen van het serum? nee ook niet maar ik draag er een foundation overheen en daarom vind ik het niet zo erg. Ik heb wel het gevoel dat mijn huid even een extra verzorging’s boost krijgt met het serum en dat vind ik wel erg fijn.

Kruidvat Even skin pore refining face drops €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s