Venice beauty make-up palette

Altijd als ik bij de Action kom kijk ik even bij de beauty afdeling of er nog leuke nieuwe producten zijn bijgekomen. Een tijdje geleden kwam in een heel leuk setje tegen met meerdere producten voor ogen en gezicht. Het palette zag er heel leuk uit zo op het eerste gezicht, ik kon niet in het palette kijken want deze was geheel dicht geseald maar omdat het palette laag geprijsd was nam ik het mee. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

Het palette is lekker opvallend gekleurd want hij is roze. Op het palette staat een dame afgebeeld en er zijn zwarte en gouden kleuren gebruikt. De tekst op het palette is wit.

Op de achterkant van het palette staat een afbeelding van de inhoud van het palette, dit is wel fijn omdat je niet in het palette kunt kijken in de winkel. Van elk product die in het palette zit staat de ingrediëntenlijst achterop het palette.

Het palette is gemaakt van karton en sluit door middel van een magneet. In de deksel van het palette zit een spiegel. Het palette zelf bevat een mascara, oogpotlood, zes kleuren oogschaduw, een highlighter en een bronzer. Het palette bevat in totaal 21,4 g aan producten. Onder de poeders staan de namen vermeld.

De mascara heeft een best wel mooie huls vind ik, de huls is zwart en bevat gouden details.

Er staat weinig informatie over de mascara achterop het palette, het enige wat word geschreven is dat je de mascara moet schudden voor gebruik. Verder geen informatie over de mascara en wat hij zou doen voor je wimpers.

De mascara heeft een plastic borsteltje, dat is niet echt mijn ding, het borsteltje heeft hele korte haartjes waardoor je wel makkelijk bij de kleinste haartjes kan komen.

Ik moet zeggen dat ik de mascara niet eens heel verkeerd vind, mijn wimpers zien er mooi zwart uit. De mascara geeft geen volume of lengte maar dat word ook niet beloofd dus ik vind hem prima.

Het oogpotlood heeft hetzelfde design als de mascara en ik vind het design erg leuk, goud en zwart matcht erg goed.

Het potlood heeft een scherpe punt maar het is wel echt een potlood. Als de punt stomp word moet je hem dus slijpen met een puntenslijper en dat is niet heel erg mijn ding omdat dit soort potloden gewoon erg scherp zijn en niet altijd prettig aanvoelen op de waterlijn.

Swatchen.

Ik vind het oogpotlood niet echt fantastisch, hij brengt niet zo makkelijk aan en ik vind het resultaat vrij minimaal. Mijn voorkeur gaat uit naar toch een potlood die je kan draaien omdat die een wat fijnere textuur hebben.

Swatchen:oogschaduw felice – gianna – elisa – iveria – martina – sofia. Highlighter viviana. bronzer zarina.

Bronzer:

Highlighter:

oogschaduw:

ooglook gemaakt met het palette.

Ik ben wel heel erg tevreden over het palette, de poeder producten zijn gewoon prima, ze hebben voldoende pigmentatie en je ziet ze mooi terug op mijn gezicht. Ik moet zeggen dat de poeders me ook hebben verrast omdat je nooit goed weet wat je kan verwachten van een low budget palette. De mascara vind ik prima en het oogpotlood is niet mijn ding, maar het grote deel van de producten is erg fijn dus ik vind dit palette een aanrader.

Venice beauty make-up palette – Verkrijgbaar bij bol.com en wellicht nog bij de Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s