Soda #guyliner eyeliner

Mijn ooglook is niet af als ik geen eyeliner draag, sinds ik eyeliner ontdekte kan ik ook echt niet meer zonder. Over het algemeen draag ik voornamelijk zwarte eyeliner. Het merk Soda heeft gekleurde eyeliners in het assortiment, het is een beetje buiten mijn comfort zone maar ik was toch wel benieuwd naar een gekleurde eyeliner. Ik besloot een gekleurde eyeliner mee te nemen en te testen, ik vertel wat ik van de gekleurde. eyeliner vind.

De eyeliner zit in een doosje en je weet dus totaal niet hoe de verpakking eruit ziet of hoe de kleur uitpakt, in deze tijd staan er ook geen testers bij make up producten dus het is een complete verassing.

De huls van de eyeliner is roze, en ik vind dit heel erg leuk, ook een voordeel van een roze verpakking is dat deze extra opvalt in mijn stash. De huls is mat en gemaakt van kunststof, de tekst op de huls is wit.

De eyeliner is verkrijgbaar in diverse kleuren, ik ging voor de roze variant die de naam 103 keith heeft gekregen.

De eyeliner heeft drie belangrijke eigenschappen volgens het doosje. De drie eigenschappen die voor op staan zijn:geweldige kleur, blijft de hele dag zitten en vrij van parabenen.

De eyeliner bevat een glitter, hierdoor zou deze ook erg goed functioneren als een toper over bijvoorbeeld een zwarte eyeliner heen, ik zou zelf niet zo snel kiezen voor een glitter eyeliner behalve met feestdagen dan pak ik wat meer uit met glitter.

De applicator van de eyeliner bevat een heel dun kwastje. Meestal kun je heel nauwkeurig werken met dunne kwastjes dus ik vind het een goede keuze om voor een dun kwastje te gaan.

Swatchen.

eyeliner aangebracht op mijn ooglid.

Ik vind de eyeliner niet echt geweldig, er zit zeker een glitter in de eyeliner en er komt zeker een shimmer effect vanaf. Ik vind dat je er niet heel veel van de eyeliner ziet op mijn ooglid, ik heb de eyeliner alleen solo getest en niet met bijvoorbeeld een zwarte kleur eronder.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s