W7 On the rocks neutrals on ice eye colour palette

Van het merk W7 ben ik al een aantal jaren fan, ik weet nog dat ze begonnen met dupes van Urban Decay en ik vond het elke keer weer geweldig als er zo’n palette uit kwam. Voor mij was het later alleen nog mogelijk om W7 producten online te kopen want ik heb geen winkel in de buurt die dit merk verkoopt. Tot mijn verbazing heeft Kruidvat nu een aantal paletten van W7 te koop. Ik was zelf erg benieuwd naar het on the rocks palette. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

Het palette ziet er tof uit vind ik zelf, ik krijg er een beetje een jeans idee bij als ik naar de voorkant kijk. De gouden tekst maakt het geheel een mooi plaatje helemaal omdat er ook voor een groot lettertype is gekozen.

Ik vind het zelf leuk dat de kleur van de voorkant ook wel doorloopt tot de achterkant. Op de achterkant staat een afbeelding van de oogschaduw kleuren afgebeeld, ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

Het palette heeft een spiegel in de deksel wat ik altijd fijn vind. Onder de oogschaduw kleuren staan namen vermeld van de kleuren, ook dat vind ik tof als een palette dat heeft. Het palette bevat veertien kleuren oogschaduw en in totaal zit er 14 g aan oogschaduw in het palette. In het palette zit ook een dubbelzijdige applicator. Dit palette is een dupe van het Anastacia Beverly Hills Subculture palette.

Swatchen:sugar rim – moscato – martini olive – espresso martini – maraschino cherry – cheers – caracao – body shot – champagne toast – bloody mary – bellini – magnum – pina colada – last call

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik word toch wel weer erg blij van dit palette, ik ken het originele palette niet dus ik kan niet beoordelen of het een goede dupe is. Ik vind het een leuk palette met mooie kleuren maar ook wat gewaagd. Ik heb gekozen om twee ooglooks te maken met het palette, en ik vind de groene ooglook best wel heftig maar dat maakt dit palette ook wel weer erg leuk. De oogschaduw heeft een fijne structuur en voelt goed aan op mijn ogen, ook zijn de kleuren makkelijk te blenden en goed op te bouwen. Ik kan dit palette zeker aanraden, als je een beetje van een wat heftiger palette qua kleuren houd is dit palette zeker een leuke toevoeging aan je stash.

W7 On the rocks neutrals on ice eye colour palette – Verkrijgbaar bij diverse webshops.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s