Barbie Lips, cheeks & eyes palette

Barbie wie is er niet mee opgegroeid? Ik in ieder geval wel en ik had dan ook een flinke verzameling. Alweer een tijdje geleden kwam ik een Barbie palette tegen bij de Action, ondanks dat ik nu echt wel te oud ben voor barbies houd het me dan niet tegen met een make up palette om deze te kopen. Ik testte het palette uit en vertel wat ik hiervan vind.

Het palette is gemaakt van blik, en heeft een gebroken witte kleur, op het palette staat een afbeelding van barbie met gekleurde strepen en zwarte en roze tekst.

Achterop het doosje staan afbeeldingen van de producten afgebeeld, ook staat er een waarschuwing achterop en van elk product de ingrediëntenlijst.

Het palette heeft geen spiegel, dit vind ik niet heel verassend want dat is meestal niet zo bij paletten van blik. In het palette zitten drie kleuren lipgloss, een blush en zes kleuren oogschaduw. In totaal bevat het palette 12,8 g aan producten.

Swatchen:lipgloss – blush – oogschaduw.

lipgloss

lipgloss kleuren aangebracht op mijn lippen.

blush:

zonder blush en met blush

Oogschaduw:

ooglook gemaakt met de oogschaduw kleuren.

Ik heb even gegoogeld en volgens het internet zou dit palette onder de kinder makeup vallen, echter lag dit palette bij de Action niet bij de kinderspullen maar echt bij het make up schap. Ik moet zeggen ik vind de blush en oogschaduw kleuren echt heel mooi, de blush is wel heel intens dus je hoeft er maar weinig van te gebruiken. De oogschaduw brengt makkelijk aan en is goed te blenden het zijn echt wel kleuren waar ik van hou. Ik vind de lipgloss kleuren niet spectaculair dus ook niet geweldig, maar de poeder producten zijn top.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s