Kruidvat Gorgeous glow illuminating face drops

Er zijn diverse producten om je gezicht mee te highlighten namelijk poeders, vloeibare highlighters en ook highlighters in druppel vorm. Ik heb altijd een beetje een haat verhouding met vloeibare highlighters maar toch wil ik ze altijd weer een kans geven omdat er soms toch wel een fijne tussen kan zitten. De face drops van het eigen merk van Kruidvat trokken mijn aandacht en ik was toch wel benieuwd of deze drops misschien een glow konden geven waar ik van houd. Ik testte de face drops uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De face drops zitten in een tube, de tubes hebben verschillende kleuren en dat duid ook meteen de kleur van het product aan. De tekst op de tubes is basic zwart, als je heel goed kijkt op de tube zie je kleine soort pijltjes staan en dat vind ik wel weer passen bij Kruidvat.

Achterop de tubes staan de namen van de kleuren, de face drops hebben de namen 010 cool white, 020 fine rosé en 030 soft gold gekregen. Verder staat er wat extra informatie over de face drops achterop de tube en de ingrediëntenlijst.

De geconcentreerde vloeibare highlighter zou de huid een subtiele contour en natuurlijke gloed geven. In de tubes zit 15 ml aan highlighter.

Je kunt de highlighter puur op je huid aanbrengen voor een glow op bepaalde delen op je gezicht, ook kun je de highlighter mengen met je foundation of dagcréme en dan heb je een glow over je hele gezicht. Ik kies er zelf voor op de highlighter op bepaalde delen van mijn gezicht aan te brengen.

De highlighter heeft een special druppel applicator om bepaalde delen van je gezicht te kunnen accentueren. Je moet de tube wel goed schudden voor je de highlighter gaat aanbrengen.

Swatchen:010 cool white – 020 fine rosé – 030 soft gold

010 cool white

020 fine rosé

030 soft gold

Ik ben toch enthousiast over de highlighter’s, ik vind het resultaat nadat het mijn gezicht is afgepoederd erg mooi en natuurlijk. De druppel applicator vind ik niet super handig, je brengt namelijk kleine druppeltjes aan maar met het uitsmeren krijg je toch wel heel veel dus eigenlijk heb je aan een enkel druppeltje al genoeg. Ik zou de highlighter niet snel mengen met foundation omdat ik niet een geheel glimmend gezicht wil hebben.

Kruidvat Gorgeous glow illuminating face drops €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s