Real Techniques Perfect crease duo

Nu ik wat langer in de wereld van make up zit, merk ik dat ik ook anders kijk naar de tools om make up mee aan te brengen. Toen ik net begon met make up gebruikte ik relatief wat goedkopere kwasten en die werkte toen prima, maar ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat er wel degelijk verschil zit in kwasten. Ik ben dol op de kwasten van Real Techniques en schreef al meerdere reviews over hun kwasten en het laatste setje wat aan mijn collectie werd toegevoegd is het perfect crease kwasten setje. Ik vertel meer over dit setje en of deze mij bevalt.

De kwasten zitten net zoals alle andere kwasten van Real Techniques in een doosje, dit vind ik zelf erg fijn want je hebt zo altijd een heel nieuw setje waar niemand nog aan heeft gezeten.

Op de achterkant van het doosje staat wat meer informatie over de kwasten, ook staat er een hele mooie afbeelding op. Uiteraard staan de twee dames die achter het merk Real Techniques zitten ook achterop en de socila media kanalen waar deze te vinden zijn.

De kwasten hebben een vernieuwde look gekregen, ze zijn nog wel zoals hun voorgangers paars maar de kleuren zijn toch wat anders opgebouwd. De zwarte accenten zijn niet meer gebruikt, wel vind je nog de namen van de kwasten op het handvat.

crease prep bush

Met de crease prep brush kun je oogschaduw aanbrengen en gelijk matig verdelen over het gehele ooglid, het is een angled kwast met een hoge densiteit.

defying crease brush

Met de defying crease brush kun je oogschaduw makkelijk aanbrengen in de arcadeboog, de kwast heeft lange fluffy borstelharen.

Zoals altijd ben ik weer super tevreden over deze kwasten set, de haren zijn qua kwaliteit niks veranderd en dat vind ik erg belangrijk omdat de kwasten gewoon erg zacht zijn en ook een stevig handvat hebben wat het vasthouden ook gewoon makkelijk maakt. Ik vind het nieuwe design ook erg mooi, ik heb zelf voornamelijk wel kwasten met het oude design maar het matcht toch mooi bij elkaar. Ik vind dit setje zelf onmisbaar in mijn stash omdat je gewoon van bepaalde kwasten niet genoeg kan hebben zoals een blendings brush.

Real Techniques Perfect crease duo €11,95 – Verkrijgbaar bij o.a. Boozyshop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s