Mua Pro/base smooth set & prime blur stick

Een basis voor onder je foundation is vaak wel fijn, ik moet eerlijk zeggen als ik geen speciale dagen heb gebruik ik meestal geen extra basis onder mijn foundation op mijn dag créme na. Van Mua kwam ik de pro/base smooth set & prime blur stick tegen en ik vond deze stick er wel interessant uitzien. Ik heb de stick inmiddels uitgetest en vertel wat ik ervan vind.

De stick is vrij groot en heeft een vrij opvallend uiterlijk. Er is gekozen voor een transparante dop en een witte huls, de sticker die om de huls zit is beige met oranje en de tekst is zwart.

Achterop de huls staat wat meer informatie over het product, ik vind de informatie wel redelijk minimaal dus het is niet heel uitgebreid.

De ingrediëntenlijst van de stick staat onderop de huls, ik vind het niet de meest logische plek maar aan de andere kant is het wel fijn dat deze lijst vermeld word.

De stick belooft een stevige balsem die lijntjes opvult en de poriën minimaliseert. Ook zou de stick zorgen voor een super gladde basis.

De stick heeft een draai mechanisme waardoor je de stick makkelijk omhoog en omlaag kunt draaien. In de huls zit 27 g aan product.

Swatchen.

zonder product en met product

Deze stick heeft me heel erg verrast, vaak ben ik wat sceptisch als producten beloftes maken zoals poriën die vermindert zouden worden of lijntjes die minder zichtbaar zouden zijn, maar deze stick doet wel echt wat hij belooft. Allereerst word mijn gezicht een tintje donkerder als ik de stick heb aangebracht, ik zie het verschil voornamelijk erg goed op mijn neus, daar zijn mijn poriën best wel zichtbaar maar nadat ik de stick heb aangebracht zijn ze echt wel minder zichtbaar als normaal. De lijntjes tussen mijn ogen lijken ook wel iets minder intenst nadat de stick is aangebracht. Deze stick doet zeker wat hij belooft.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s