Catrice The smart beige collection eyeshadow palette

Ik vind de oogschaduw paletten van Catrice heel erg mooi, over het algemeen is het piment van de paletten ook erg goed dus elke keer als er een nieuwe variant in het assortiment komt, ben ik ook meteen weer benieuwd of die variant dan ook weer een zo goed bevalt. Deze variant bevat wat beige en bruin tinten, deze kleuren zie je niet heel vaak meer terug omdat het een beetje zijn tijd voorbij is. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

Het doosje is gemaakt van kunststof en is transparant, dat vind ik wel fijn want zo kun je de kleuren van het palette al zien. De tekst op het palette is goud kleurig en dat past wel mooi bij de oogschaduw kleuren.

Het palette heeft de naam 010 nude but not naked gekregen. Op de achterkant staat een kleine tutorial afgebeeld waar je oogschaduw kunt aanbrengen. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop het doosje.

Het palette heeft een light en sculpt kleur. In totaal bevat het palette negen kleuren oogschaduw en in totaal zit er 10 g aan oogschaduw in het palette. Het palette belooft langhoudend te zijn en hoog gepigmenteerd, verder zit er een highlighter en vormende tinten, de oogschaduw kleuren hebben een matte of marelmoer finish.

Swatchen.

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind het palette erg mooi, de pigmentatie is eigenlijk dikke prima voor een beige palette, je kunt er mooie ooglooks mee maken en ik vind het heel leuke voor natuurlijke ooglooks. Het palette is misschien niet heel vernieuwend omdat juist de nude tinten een aantal jaar geleden heel hip waren en nu wat minder worden, al zie ik de laatste tijd wel weer meer nude paletten in opkomst komen. Ik ga het palette zeker met veel plezier gebruiken en aan mijn collectie toevoegen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s