Tropilex Hangmat plain

De hangmat zelf zit ook in het plastic en is verder goed verpakt.

Wat ik heel handig vind is dat de hangmat in een tas zit en je hem met opruimen ook weer makkelijk kunt opbergen, en het neemt weinig plaats in. Ook zit er een leuke deurhanger aan de hangmat bevestigd.

Ik heb gekozen voor een rode kleur maar er zijn ook andere kleuren te verkrijgen, het materiaal voelt ook erg fijn.

Aan het uiteinde van de hangmat zitten handige ogen waarmee je de hangmat kunt bevestigen, hier zijn handige tools voor verkrijgbaar in de webshop. Zo kun je de hangmat aan een standaard bevestigen maar ook aan een boom bijvoorbeeld.

De hangmat is lekker stevig en nog best breed voor één persoon, ook kun je er nog kussentjes inleggen om het ultieme relax gevoel te evenaren. Omdat het nu geen weer is om de hangmat buiten te gebruiken heb ik hem even binnen opgehangen zodat je toch een goed beeld hebt van de hangmat.

Zodra het weer het niet meer toelaat kun je de hangmat weer netjes opvouwen en terug in de tas stoppen, ook is de hangmat erg handig om mee te nemen.

Als je opzoek bent naar een leuke hangmat of hangstoel zou ik je aanraden zeker een kijkje te nemen op. Ze hebben een divers assortiment en je kunt er dus ook accessoires kopen voor je product. De levering is ook super snel dus je kunt al heel snel gaan genieten van je gekochte aankoop.

Hangmat plain red €69,00 – verkrijgbaar bij www.tropilex.com/nl

https://www.hangmatwereld.nl/

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s