Kruidvat Fabulous fresh smoothing matte primer gel

Toen Kruidvat een eigen make up lijn introduceerde was ik erg benieuwd naar de producten, er zitten best wel veel producten in het assortiment maar toch mis ik ook een paar producten. Wel zitten er twee primers in de collectie en ik vind primers fijne producten om onder mijn basis make up aan te brengen. De fabulous fresh smoothing matte primer gel vond ik er interessant uitzien, ik besloot deze mee te nemen en testte hem uit. Ik vertel wat ik van deze primer vind

 

De primer gel zit in een tube, de tube ziet er niet heel bijzonder uit, hij is basic wit met een zwarte tekst en een nude dop.

Achterop de tube staat wat meer informatie over de primer gel, dit staat er zowel in het Nederlands als Frans op. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop de tube.

De primer zou ultralicht, fris en olie vrij zijn, verder zou de primer matterend zijn en een gladmakend effect geven. Kortom de ideale basis om je foundation langer op zijn plek te houden, ook kan de primer aangebracht worden voor een natuurlijke, egale look. De primer in ongeparfurmeerd . In de tube zit 30 ml aan primer,

De tube zit is goed geseald en dat is altijd een fijne bijkomstigheid zo weet je namelijk dat je een ongebruikt exemplaar hebt.

De tube heeft een vrij grote opening waardoor er best wel veel primer uitkomt, dus je kan beter zachtjes in de tube knijpen om een juiste hoeveelheid eruit te krijgen.

Swatchen

zonder primer en met primer

Ik vind de primer erg fijn in gebruik, de structuur voelt fijn aan en je merkt echt dat het een gel is. De gel is transparant en smeert goed uit. Mijn make up blijft goed op zijn plek zitten met de primer en houd de hele dag. Ik kan deze primer zeker aanraden.

Kruidvat Fabulous fresh smoothing matte primer gel €4,49 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s