Soda Flat brow liner

Ik vind wenkbrauwen lastige beharing, het groeit erg hard dus je moet ze in model blijven brengen en dat wil niet altijd even makkelijk. Ik kleur mijn wenkbrauwen altijd in met een wenkbrauw product, meestal gebruik ik poeder maar als je iets minder tijd hebt vind ik een product wat sneller werkt ideaal. Ik kwam van het merk Soda een flat brow liner tegen, ik vond dit product er veelbelovend uitzien en heb deze meegenomen. Ik testte de flat brow liner uit en vertel wat ik ervan vind.

De flat brow liner zit in een doosje en dat vind ik erg fijn aan de producten van Soda, omdat ze goed verpakt zitten is de kans ook groot dat een product ongebruikt is. Je kunt nog niks afzien aan het doosje hoe het product er verder uitziet dus dat is wel een verassing.

De flat brow liner zou verkrijgbaar zijn in vier kleuren, ikzelf heb een bruine kleur die de naam 001 paris heeft gekregen.

De huls van het product is roze, en hoe tof is dat? Ik vind het super leuk in ieder geval. De tekst op de huls is wit en dat houd de huls toch rustig. Ik weet wel zeker dat deze huls direct zal opvallen in mijn stash.

Ook zit er in het doosje weer een sticker velletje, dit is eigenlijk heel gewoon geworden voor het merk Soda en ik vind het wel een leuke toevoeging.

In dit wenkbrauw product zou en perfecte wenkbrauwen kunnen creëren, ik vind wel dat je heel nauwkeurig kunt werken met dit wenkbrauw product en ook is de structuur van het product ook erg fijn.

De pen heeft twee kanten, aan de ene kant zit het product wat zoals je kunt zien schuin is afgesneden. Aan de andere kant zit een spoelie waarmee je je wenkbrauwen kunt doorkammen.

Swatchen.

zonder wenkbrauw product en met wenkbrauw product

Ik vind het product fijn in gebruik, het brengt makkelijk aan en de kleur is goed. Helaas vind ik de dekking niet heel fijn, je ziet toch redelijk wat witte plekjes in mijn wenkbrauwen nadat het product is aangebracht en dat vind ik jammer. Mijn poeder dekt toch beter, zelfs met meerdere laagjes vind ik het product niet dekkend genoeg.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s