Catrice limited editie NeoNude nagellak

Ik houd heel erg van nagellak, elke week gaat er weer een ander kleurtje op mijn nagels en ik vind het soms maar lastig kiezen wat ik die week weer wil dragen. Mijn nagellak stash is best ruim maar zodra ik een lakje tegenkom wat mij aanspreekt weerhoud het mij niet deze te kopen. Catrice kwam met een hele bijzondere limited editie namelijk NeoNude, dit is een collectie nagellak met neon kleuren en nude kleuren. Ik was erg benieuwd naar de collectie en heb de nagellak getest en vertel wat ik van de nagellak vind.

De nagellakjes zijn vrij klein en de compacte potjes zou je makkelijk mee kunnen nemen. De potjes zijn gemaakt van glas en zijn daarom ook transparant en je ziet de kleur van de nagellak al door het flesje heen. Ook vind ik de tekst leuk aangebracht op het potje.

Achterop de potjes staan de namen van de kleuren. Meer dan het woordje nagellak in meerdere talen vind je ook niet op het potje. De ingrediëntenlijst is ook niet terug te vinden op de website van Catrice.

De potjes hebben een dubbele dop, het zal inmiddels niemand meer verbazen want dit is wel het kenmerk geworden bij de nagellak van Catrice. De nagellak zou elegantie met expressiviteit combineren, dankzij de verschillende effecten zouden de nagellaken met een gel finish elke look perfect afmaken. In de potjes zit 5 ml aan nagellak.

De nagellakjes hebben ook een vrij korte applicator met een iets kleiner kwastje, desondanks alles iets kleiner is kun je prima je nagels lakken met de nagellakjes, met twee laagjes dekken de meeste kleurtjes ook goed.

De nagellakjes zijn verkrijgbaar in de kleuren:nuden – C01 delicate pink, C03 pleasing rosewood, C05 pale pink, C07 tender rosegold, C09 illuminating white neon:C06 hot coral, C02 powered purple, C04 flashy pink.

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

Ik vind de collectie erg leuk bedacht, het is een leuke afwisseling van diverse kleuren. Ik ben over de neon kleurtjes heel erg tevreden, de dekking is van de kleuren erg goed en ze zijn lekker opvallend. De nude kleuren vind ik wat tegenvallen, ik vind eigenlijk alleen de kleur c03 pleasing rosewood mooi qua dekking omdat je deze duidelijk ziet, de andere kleuren zijn niet erg dekkend en hebben teveel laagjes nodig om mooi tot uiting te komen. De kleurtjes blijven niet heel lang zitten en chippen wel snel maar dat is wel herkenbaar bij wat goedkopere nagellak.

Catrice limited editie Neonude nagelak €1,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, tot eind oktober 2020, voor deze collectie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s