Soda Glowy skin finisher

Ik vind het leuk om bepaalde delen van mij gezicht op te lichten, hiervoor gebruik ik altijd een highlighter. Ik heb diverse highlighters in mijn stash zitten, poeders, sticks en vloeibare highlighters alles zit er wel bij. Het merk Soda vind ik erg leuke en fijne make up producten hebben, toen ik de glowy skin finisher tegen kwam was ik ook wel benieuwd hoe de kwaliteit van dit product zou zijn. Ik heb het product inmiddels getest en vertel wat ik ervan vind.

De skin finisher zit in een doosje, ook zit dit doosje goed dichtgeplakt dus de kans is klein dat je een gebruikt exemplaar in handen krijgt. Op het doosje is totaal niet zichtbaar hoe het product eruit ziet omdat het op het doosje getekend is, dus het is een verassing wat je aantreft.

Op de zijkant van het doosje staat wat meer informatie over het product, ik vind de tekst wel vrij klein en door de kleur van het doosje en de witte tekst is het niet heel makkelijk leesbaar. Ook de ingrediëntenlijst van het product staat op de zijkant van het doosje vermeld.

Het product zit in een tube, de tube heeft een roze kleur gekregen en daar word ik dan toch wel extra vrolijk van. De tekst op de tube is wit en ook staan er make up afbeeldingen op het tubetje gedrukt. Ik heb de gloqy skin finisher in de kleur 102 glow queen.

Naast de tube met het product zit er ook een sticker velletje in het doosje, ik vind dit wel een leuk extraatje en heb al bij meerdere producten van het merk Soda een sticker velletje ondekt.

In het tubetje zit 15 ml aan product. Je kunt de glowy skin finisher gebruiken op je wangen, wenkbrauwen en ogen maar uiteraard kun je het aanbrengen waar je wilt, ik kies er zelf voor om het op mijn wangen, neus en cupido boogje aan te brengen, vloeibare producten breng ik liever niet bij mijn ogen aan omdat deze best wel gevoelig kunnen reageren.

De tube heeft een kleine opening, ik vind dit zelf altijd erg prettig want zo komt er niet heel veel product uit, dit ligt er wel aan hoe hard je in het tubetje knijpt want hoe harder je knijpt hoe meer product eruit komt.

Swatchen.

Ik ben erg tevreden over de glowy skin finisher, hij heeft een gouden gloed en dat vind ik mooi maar niet voor ieder seizoen, verder is de structuur erg fijn en brengt de skin finisher gemakkelijk aan. Zelfs nadat ik de skin finisher heb afgepoederd zie je hem nog mooi zitten, en dat veraste me heel erg want de meeste vloeibare highlighters die zie je niet meer nadat ze zijn afgepoederd en deze zie je mooi terug. Ik ga de skin finisher zeker vaak gebruiken want hij bevalt goed.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s