Max & more Loose powder matt

Het af poederen van mijn gezicht is een belangrijke stap in mijn make up routine, ik heb diverse poeders in mijn stash en ik gebruik meestal toch vaste poeders maar in mijn stash zitten ook losse poeders, ik vind deze vaak handig om te baken. Max & more heeft sinds een tijdje ook een losse poeder in het assortiment met een matte finish. Ik was benieuwd geworden naar deze poeder en nam hem mee om te testen. Ik vertel wat ik van deze poeder vind.

De poeder zit op een kaart als je hem in de winkel ziet hangen en dat vind ik erg fijn, want zo heb je een ongebruikt exemplaar. Ik vind het ook wel tof dat er een kwast op het karton staat afgebeeld waar het poeder vanaf springt.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de poeder, ook de ingrediëntenlijst staat achterop de verpakking,

Het doosje van de poeder is gemaakt van kunststof. De deksel is zwart en glimmend en heeft witte tekst, misschien was het leuk geweest om een matte finish te kiezen voor de deksel. Het bakje waar de poeder in zit in transparant en hierdoor zie je de poeder door het bakje heen.

De poeder is verkrijgbaar in meerdere kleuren, ik heb de kleur 167 soft ivory.

In het potje zit 12 g aan poeder, De poeder belooft licht te zijn en makkelijk aan te brengen, uiteraard zou de poeder een matte finish achter laten.

In het potje zitten kleine gaatjes waar de poeder uit komt, ik kies er zelf altijd voor om wat van de poeder in de deksel te schudden en het vanuit de deksel aan te brengen op mijn kwast en aan te brengen op mijn gezicht.

Swatchen.

zonder poeder en met poeder.

Ik vind de poeder wel fijn, alleen ik denk dat losse poeder minder mijn ding is dan een vaste poeder, losse poeder springt sneller in het rond dan vaste poeder maar je kunt met losse poeder wel makkelijk baken. Deze poeder doet wat hij moet doen, het voelt fijn aan als mijn gezicht is gepoederd maar je ziet niet zoveel verschil omdat ik niet echt een glimmend gezicht heb maar ik vind matte poeder wel fijn. Als je opzoek bent naar een losse poeder voor een goedkope prijs kan ik je deze poeder zeker aanraden.

Max & more Loose powder matt €0,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s