Get it girl Eye eye captain liquid eyeliner

Een tijdje geleden leer ik het merk Get it girl kennen, en ik vind het een leuk make up merk moet ik zeggen, ik heb namelijk al diverse producten getest en tot nu toe ben ik tevreden. Eyeliner mag zeker niet ontbreken bij mijn ooglook en ik gebruik voornamelijk eyeliner pennen maar vind een goeie liquid eyeliner ook prachtig. Toen ik de eye eye captain liquid eyeliner tegen kwam van Get it girl was ik dan ook benieuwd hoe deze zou bevallen. Ik testte de eyeliner uit en vertel wat ik ervan vind.

De eyeliner zit in een doosje en dat geeft mij toch altijd een luxer gevoel. Het doosje is roze gekleurd en er staat een kapiteins meisje op afgebeeld, ik ben er nog niet achter of dit merk specifiek is gericht op jongere make up gebruikers, die indruk krijg ik zelf een beetje door de afbeeldingen op de producten.

Op de achterkant van het doosje staat wat meer informatie over de eyeliner vermeld. De ingrediëntenlijst staat niet op het doosje vermeld maar wel op de website van Get it girl.

De huls van de eyeliner is basic zwart en er zit een sticker opgeplakt met roze accenten en wederom het kapiteins meisje. Ik vind het formaat van de huls wel fijn want hij neemt weinig ruimte in beslag dus ook ideaal voor onderweg.

De eyeliner is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk, zwart, blauw en oranje. Ik heb de zwarte variant genomen.

De eyeliner zou je helpen om makkelijk strakke lijnen te kunnen zetten, ook zou de eyeliner speciale ingrediënten bevatten die de intense kleur van de eyeliner precies, gelijkmakend en dekkend aanbrengt. Ook bevat de eyeliner bijenwas die de huid van je ogen verzorgd.

De eyeliner heeft een ultraprecisie applicator en hiermee kun je nauwkeurig en precies werken.

Swatchen.

eyeliner aangebracht op mijn oog.

Ik vind de eyeliner heel erg fijn in gebruik. Op de foto waar ik de eyeliner heb aangebracht zie je hem niet zo goed omdat ik een heel dun lijntje heb gezet, ik heb de eyeliner later ook nog getest met een dikkere lijn en dit ging erg goed, hier heb ik helaas geen foto van. De kleur is inderdaad erg intens en de applicator werkt nauwkeurig. Ik ben erg tevreden over de eyeliner.

Get it girl Eye eye captain liquid eyeliner €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s