Kruidvat Velvet glow baked blush

Ik vind blush een fijn make up product omdat je je gezicht er net iets frisser kan laten uitzien. Blush is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende varianten, poeder, vloeibare en zelf mousse blushes zie je voorbij komen in de make up schappen. Toen Kruidvat hun eigen merk make up introduceerde zat hier ook een baked blush bij, ik vond de blush er mooi uitzien dus was erg benieuwd hoe deze zou bevallen. Ik testte de blush uit en vertel wat ik hiervan vind.

 

Het doosje van de blush is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel. De tekst op het doosje is zwart en ook staan er kleine pijltjes afgebeeld op de deksel, ik vind dit wel passen bij Kruidvat omdat pijltjes ook in het vroegere logo verwerkt waren.

De blush is verkrijgbaar in drie kleuren ik heb de kleur 020 rose pink. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de blush en ook de ingrediëntenlijst word achterop vermeld.

In het doosje zit 6 g aan blush. De poeder belooft fluweelzacht te zijn en ook pigmentrijk. De blushes zouden meerkleurig zijn en levendige tinten te hebben die zorgen voor een natuurlijk frisse uitstraling. De blush heeft een marmeren afwerking, ik vind de blush er in zijn geheel heel mooi uitzien.

Swatchen.

zonder blush en met blush.

Ik vind de blush heel erg mooi, de blush heeft een goede pigmentatie en brengt heel makkelijk aan. Ik merk zeker dat de formule van de blush erg zacht is en je deze ook makkelijk kunt blenden. Ik zie wel duidelijk een roze tint en de marmeren deeltjes die door de blush gemend zijn zie je niet terug. Mijn gezicht krijgt een natuurlijk frisse uitstraling met deze blush en ik kan deze zeker aanbevelen.

Kruidvat Velvet glow baked blush €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s