Catrice Volumizing extreme lip booster

Volle lippen vinden veel vrouwen mooi, helaas is niet iedereen hiermee geboren. Er. zijn natuurlijk manieren om je lippen voller te krijgen maar dan moet je toch de plastische chirurgie aanspreken, maar er zijn ook beauty producten die beloven je lippen een voller effect te geven zonder dat er naalden aan te pas komen. Catrice heeft een volumizing extreme lip booster in het assortiment zitten en dit product zou je lippen voller laten lijken. Ik heb het product getest en vertel wat ik ervan vind.

De huls is gemaakt van kunststof en is glimmend. Er zijn rode en zilveren kleuren gebruikt op de huls en juist doordat het een glimmende huls is zal deze eerder opvallen in mijn stash.

Op de achterkant staat wat meer informatie over de lip booster. De ingrediëntenlijst staat niet op de huls maar wel op de website van Catrice.

De lip booster heeft de naam 010 hot plumper gekregen.

De lip booster bevat menthol en chili en deze ingrediënten zouden zorgen voor een fascinerend volume effect, de lip booster zou een rosé finish hebben.

De applicator die bij de lip booster zit is niet heel bijzonder maar eigenlijk een basic applicator die vaak bij lipgloss zit.

Swatchen.

Lip booster aangebracht op mijn lippen.

Deze lip booster is niet mijn ding, ik moet zeggen dat ik de geur wel heel lekker vind omdat menthol gewoon lekker fris ruikt. Maar op mijn lippen vind ik menthol niet fijn althans in een glossy variant. De menthol gaat tintelen op je lippen waardoor je lippen voller worden maar ik vind het tintelen gewoon niet fijn aanvoelen, ook vind ik de kleur niet zichtbaar op mijn lippen en dat vind ik jammer want ik draag gewoon graag kleur op mijn lippen.

Catrice Volumizing extreme lip booster €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s