Lottie London Gloss’d supercharged gloss-oil tint

Een glans op je lippen is op zijn tijd best wel mooi vind ik alleen lipgloss plakt altijd zo, lip olie kan ook fijn zijn omdat deze ook direct de lippen hydrateerd. Ik heb een aantal lip olieën in mijn stash zitten en ik gebruik ze meestal op dagen dat mijn lippen droog zijn en dan vooral in de avonden. Lottie London heeft een gloss’d supercharged gloss oil tint in het assortiment zitten, deze verzorgen je lippen en laten ook nog een hele mooi glans achter, ik testte een aantal kleuren uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De verpakking is gemaakt van plastic en het product zit in een tubetje, niet mijn favorieten verpakkingen moet ik zeggen, de verpakking bevat veel zilveren accenten.

Achterop de verpakking staat geen interessante informatie, wel is dit merk vegan en dierproefvrij. De ingrediëntenlijst staat op de website vermeld.

Je kunt de lip oil solo gebruiken of over een lipstick heen. Ook is de lip oil verkrijgbaar in diverse kleuren. Je lippen zouden bij gebruik van de lip oil een lichte kleur krijgen en niet plakken.

De applicator is vrij basic en lijkt op een normale lipgloss applicator, je kunt de olie er prima mee aanbrengen op je lippen.

swatchen.

Lip olie aangebracht op mijn lippen.

Ik heb gemengde gevoelens bij de lip olie, hij voelt verzorgend aan op mijn lippen en er komt een lichte glans vanaf maar ik had er meer van verwacht. De kleur is heel minimaal en ik vind de kleur met swatchen veel mooier dan op mijn lippen. Voor de verzorging kan ik hem aanraden ook omdat deze niet plakt maar voor de kleur zeker niet.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s