Get it girl Brow charmer eyebrow gel

Mijn wenkbrauwen is ook een stap die ik nooit oversla tijdens mijn make up routine, nou heb je diverse producten om je wenkbrauwen mee te kleuren maar een belangrijke stap die veel mensen overslaan is het gebruik van een eyebrow gel, door het gebruik van een wenkbrauw gel laat je je wenkbrauwen voller lijken en ze blijven daarnaast ook nog eens goed in model zitten, je moet het eigenlijk net zo zien als gel voor je haar. Ik heb zelf diverse wenkbrauw gels in mijn stash zitten maar ik ben altijd benieuwd naar nieuwe merken, ik testte de wenkbrauw gel van Get it girl uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De wenkbrauw gel zit in een tube, op de tube staat een slang afgebeeld wat ik persoonlijk niet helemaal kan thuisbrengen maar de tubetjes zullen wel opvallen in mijn stash.

Op de zijkant van de tube staat wat extra informatie over de wenkbrauw gel, de ingrediëntenlijst staat niet op de tube vermeld en ook niet op de website.

De wenkbrauw gel is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk, transparent, light brown en dark brown.

De wenkbrauw gel zou een lichte structuur hebben en door het speciale borsteltje zou je makkelijk de natuurlijke look van je wenkbrauwen kunnen accentueren, stylen en waxen. In het tubetje zit 8 g ook wenkbrauw gel.

Hoewel er omschreven word op de tube dat de wenkbrauw gel een speciaal borsteltje heeft moet ik zeggen dat ik deze vrij basic vind en niet anders dan andere wenkbrauw gels, ik vind het borsteltje zelfs wat aan de grote kant waardoor je de gel heel voorzichtig moet aanbrengen.

Swatchen:transparent – light brown – dark brown

Transparent

Licht brown

Dark brown

Ik ben eigenlijk wel tevreden over de wenkbrauw gel, ik moet zeggen dat ik niet echt veel kleurverschil zie bij het gebruik van de verschillende kleuren dus ik zou ze niet gebruiken zonder mijn wenkbrauwen ingekleurd te hebben. De wenkbrauw gel houd mijn wenkbrauwen prima in model en ze blijven eigenlijk de hele dag goed zitten, dat is voor mij het belangrijkste bij een wenkbrauw gel en dat doet de gel dus daarom vind ik ze wel fijn.

Get it girl Brow charmer eyebrowgel €7,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s