Action Go matt liquid lipstick

Ik ben heel erg dol op liquid lipsticks en gebruik ze ook heel graag, gelukkig hebben vele merken inmiddels wel liquid lipstick’s in het assortiment zitten. Zo kwam ik een tijdje geleden liquid lipsticks tegen bij de Action, ik was gelijk dol enthousiast want ze zijn super low budget en ik was dit nog nooit eerder tegen gekomen bij de Action, de liquid lipsticks belanden in mijn mandje, en ik heb ze getest. Ik vertel wat ik van de liquid lipsticks vind.

De lipstick’s zitten op een kaart, groot voordeel want je hebt een ongebruikt exemplaar. Ik vind het geheel er leuk uitzien, het stoort me totaal niet hoe de verpakking is opgebouwd.

Op de achterkant van de verpakking staat wat meer informatie over de liquid lipstick’s ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

De huls is gemaakt van plastic, de hulzen hebben de kleur van de lipstick gekregen. De dop is zwart en er staat in witte letters Matt op de huls, de verpakking is niet super bijzonder maar hij is prima voor een low budget product.

Ik heb de lipstick’s in drie kleuren en dat zijn ook de enige kleuren die ik zag bij de Action, de lipstick’s hebben de kleurnamen 304 cherry lips, 305 pink lust en 306 silky nude gekregen. De namen staan op de onderkant gelukkig ook vermeld.

De lipstick’s beloven gepigmenteerd te zijn en een matte finish op je lippen achter te laten. In de huls zit 6,2 ml aan lipstick.

De lipstick’s hebben een basic applicator waarmee je de lipstick prima kunt aanbrengen op je lippen, de applicator neemt het product goed op en je kunt het goed uitsmeren op je lippen.

Swatchen:304 cherry lips – 305 pink lust – 306 silky nude

304 cherry lips

305 pink lust

306 silky nude

Ik ben heel tevreden over de lipstick’s, de pigmentatie is erg goed en ze brengen fijn aan. Het opdrogen tot de matte finish duurt niet heel lang en daarna zit de lipstick echt super goed op je lippen, de lipstick geeft wel af, de ene iets meer als de andere. Voor low budget lipstick’s zijn ze echt prima, ik hoop dat ze meer kleuren zullen toevoegen aan het assortiment.

Action Go matt liquid lipstick €0,95 per stuk – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s