Footsteps Eeltsokken

Eelt is iets waar eigenlijk alle mensen wel last van hebben, de ene persoon ervaart het als een last en de ander heeft er niet zoveel last van. Ikzelf val in de categorie ik heb er last van, al jaren ervaar ik het als iets vervelends en ik moet zeggen ik heb alles geprobeerd wat in mijn eigen macht lag. Van vijlen, raspen, scrubben noem het maar op ik heb het geprobeerd, alles was niet effectief genoeg. Toen ik eeltsokken tegen kwam bij Action vond ik dit er interessant uitzien en ik dacht ik wil dit proberen want wie weet werkt het. Ik heb de eeltsokken getest en vertel wat ik ervan vind.

 

De eeltsokken zitten in een doosje. Het doosje is vrij basic maar valt wel op in het schap vind ik zelf, er staat hele mooie eelt loze voeten op het doosje dus de verleiding is groot een setje te kopen.

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de eeltsokken, de informatie staat er in meerdere talen op. De eeltsokken beloven zachte voeten zonder eelt, door de speciale gel in de eeltsokken word de aanmaak van nieuwe huidcellen versneld, het eelt laat geleidelijk los na 5-7 dagen. Na 1-2 weken is het vervelling’s proces over en zou je eelt loze voeten hebben.

In het doosje zit een zakje dat dichtzit en hierin zitten de eeltsokken. Op het zakje staat de gebruiksaanwijzing van de sokken. De gebruiksaanwijzing staat er zowel uitgeschreven als in afbeeldingen op. Je moet zorgen dat je voeten schoon zijn, ook moet nagellak verwijderd zijn. Dan knip je de sokken open en steek je je voeten erin, de sokken plak je dicht met de bijgeleverde stickers en hiermee blijf je 90-120 minuten zitten, daarna was je je voeten af. Je kunt het proces versnellen door elke dag een voetenbad te nemen.

 

De sokken zijn eigenlijk gewoon plastic zakjes, in het plastic zit een soort gaasje waar het product inzit, hiertussen moet je je voeten plaatsen. De stickers op de foto zijn bedoeld op de sokken mee dicht te plakken.

Sokken aangetrokken.

Ik ben eigenlijk heel positief verrast door de eeltsokken. Nadat ik de eeltsokken had gedragen gebeurde er maar weinig en dat is verschillend per persoon. Een paar dagen na de behandeling lieten de eerste velletjes al los, het lastige is dat je er niet aan mag trekken en dat is wel lastig heb ik gemerkt. Na 1,5 week waren mijn voeten volledig verveld en zijn mijn voeten super zacht en eelt vrij. Ik ga deze sokken zeker weer aanschaffen en ze zeker vaker gebruiken, ik vind dit echt een ideale oplossing om zelf te gebruiken omdat veilen en dergelijke toch lastiger is bij jezelf heb ik gemerkt.

Footsteps Eeltsokken €1,69 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s