Glitter body mist

Body mist is in de zomer een ideaal product in de zomer omdat er een minder concentratie aan parfum zit in body mist is de kans op irritatie een stuk kleiner, zo kun je zelfs met warme temperaturen heerlijk ruiken. Body mist is ook multi inzetbaar omdat het licht en verfrissend is, ook in body mist niet zo duur en kun je de hele dag door blijven sprayen. Bij Kruidvat kwam ik laatst drie body mist geuren tegen die ook nog eens glitter bevatten, ik was erg benieuwd naar deze body mist varianten. Ik testte de body mist uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De body mist zit in een plastic flesje die transparant is, wat een leuk effect geeft omdat je de body mist zo goed kunt zien en die hebben een leuke kleur gekregen. Ik vind het etiket op het flesje er vrolijk uitzien en die geeft mij ook een echt zomer gevoel.

Op de zijkant van het flesje staat de ingrediëntenlijst van de body mist. Op de andere kant van het flesje staat wat meer informatie over de body mist. Wat ook een voordeel is aan body mist is dat er minder alcohol inzit als in een parfum en voor een groot deel uit water bestaat.

In het flesje zit 125 ml aan body mist. De body mist belooft heerlijk te ruiken en je huid een subtiele gouden glitter te geven, ondanks dat alle drie de kleuren anders zijn zouden ze alle drie een gouden glitter bevatten. Elke body mist heeft een andere geur, de body mist hebben de namen summer blossom, fresh summer en sweet summer gekregen.

De flesjes hebben een hele fijne verstuiver waar een fijne hoeveelheid body mist uitkomt, ik vond twee spuitjes wel genoeg van de body mist maar dit kun je zelf doseren.

Swatchen:summer blossom – fresh summer – sweet summer

body mist aangebracht op mijn huid

Ik vind de body mist geuren alle drie heerlijk, ze hebben een hele frisse zomergeur. Ik zie eigenlijk niks terug van de glitters dat is wel jammer omdat dat wel word beloofd. Ik heb de geuren gebruikt met hoge temperaturen van 33 graden en ik moet zeggen dat ik ze de hele dag door goed rook en ik ze met plezier gedragen heb. Ik ga de geuren alle drie nog zeker vaak dragen.

Glitter body mist €2,49 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s