Mua Shimmer highlighter powder

Highlighter vind ik een bijzonder product, je kunt je gezicht een heel ander perspectief geven met het gebruik van highlighter, het is de laatste jaren een favoriet make up product geworden van mij, en ik heb best wel een volle stash met highlighter. Ik testte eerder highlighters van Mua en die bevielen mij erg goed dus toen ik nieuwe kleuren tegen kwam was ik wel erg benieuwd naar de kwaliteit hiervan. Ik testte de highlighters uit en vertel wat ik ervan vind.

De doosjes waar de highlighters inzitten zijn gemaakt van kunststof en hebben een witte onderkant, de deksel is transparant waardoor je de highlighter kunt zien. De tekst op het doosje is wit gekleurd en ik vind het geheel mooi bij elkaar passen.

Achterop het doosje zit een sticker geplakt, het leuke vind ik dat deze een glitter patroon heeft. Achterop het doosje staan de namen van de highlighter kleur, ik heb de golden afterglow en pink shimmer. Verder staat de ingrediëntenlijst achterop het doosje.

De highlighter zou een lichtgewicht poeder zijn en kan overal worden aangebracht voor een extra uitstraling. In de highlighters zit een heel mooi patroon wat de highlighter extra mooi maakt om te zien. In de doosjes zit 8 g aan highlighter, overigens is de highlighter compleet vegan.

Golden afterglow

Swatchen.

zonder highlighter met highlighter

pink shimmer

Swatchen.

zonder highlighter met highlighter

Ik ben tevreden over beide highlighters, ze zijn beide erg pigmentvol en zien er gewoon heel mooi uit. De highlighters brengen makkelijke aan en hebben een prachtige glow, de gouden highlighter vind ik in de zomer heel erg mooi en de roze in de winter omdat deze een koele ondertoon heeft. Ik blijf gewoon heel tevreden over de highlighters van Mua en kan ze ook zeker aanbevelen.

Mua Shimmer highlight powder €3,00 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s