Get it girl AMS Get lippy!hydrating lip gloss

DSC_0339 2

Hydratatie aan de lippen is wel heel erg fijn, meestal zoek ik dat in een lippenbalsem omdat weinig lipsticks of lopglossjes deze extra niet bieden. Het merk Get it girl heeft dus lipgloss die hydrateert. Dit leek mij wel heel lekker dus ik besloot deze lipgloss mee te nemen om te kijken of ze ook echt prettig aanvoelen op mijn lippen. Ik testte de lipgloss uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0297

De lipgloss zit in een tube, ik vind dit niet de stevigste verpakkingen en ook niet handig om mee te nemen. Om de tube zit een wikkel geplakt, de opdruk vind ik wel leuk maar het geheel oogt wat goedkoop.

DSC_0308

Op de achterkant staat wat informatie over de lipgloss. De ingrediëntenlijst staat niet achterop de tube maar is wel terug te vinden op de website.

kleuren.jpg

De lipgloss is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk red, nude en pink.

DSC_0315

mDe lipgloss word omschreven als een lipgloss die ervoor zorgt dat je lippen worden gehydrateerd, en altijd klaar zijn om in actie te komen! De ingrediënten zou de lipgloss een high shine effect geven en creëren een anti trans epidermale barriére waardoor je lippen niet uitdrogen. De lipgloss is volledig vegan en niet op dieren getest, dat laatste is voor mij persoonlijk heel erg belangrijk.

IMG_0897

De lipgloss heeft een zachte soft applicator aan het einde van de tube zitten waarmee je de lipgloss kunt aanbrengen, er zit een kleine opening in waar de lipgloss doorheen komt. Door zachtjes in de tube te knijpen komt er lipgloss uit de applicator. Ik vind persoonlijk het effect mooier als ik de lipgloss uitsmeer met een kwastje.

IMG_6966.jpeg

Swatchen:red – nude – pink

Red

2EE2D5FD-76DD-44B8-A6AE-D6D775106529_1_201_a

Nude

D93811D6-70AB-46B6-85DC-E56725DDCABB_1_201_a.jpeg

pink

78D38FB1-CB91-48AD-8A43-A819D4F1359D_1_201_a

DSC_0335.jpeg

De lipgloss heeft mij positief verrast, ik vind de kleuren mooi en ook wel pigmentvol. De lipgloss voelt heel prettig aan op mijn lippen, en ik vind ze ook een stuk minder plakken dan de meeste andere lipglossjes. Ik heb ook echt het gevoel dat de lipgloss mijn lippen hydrateert en dat is mij eigenlijk super goed bevallen, ik kan de lipgloss zeker aanraden.

Get it girl AMS Get lippy! hydrating lip gloss €5,99 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s