Ecotools Enhancing eye set

DSC_0240

Bij Etos was een paar weken geleden weer korting op de producten van Ecotools, omdat de webshop nog een paar kwasten had die ik nog niet had bestelde ik weer een nieuw setje om mijn collectie uit te breiden en beetje bij beetje compleet te maken. Ik bestelde de enhanching eye set en dit is een twee in één set zodat je meerdere looks kunt creëren met minder materialen. Ik testte dit setje uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0205

De kwastjes zitten in een doosje verpakt en je krijgt ze er moeilijk uit dus je weet eigenlijk zeker dat je een setje hebt dat niet gebruikt is, mocht je deze in de winkel kopen. Ecotools maakt gebruik van zowel plastic als karton in hun verpakkingen.

DSC_0207

Achterop het doosje staat een tutorial hoe je een ooglook kunt maken met de kwasten, verder staat er eigenlijk maar weinig informatie op de achterkant.

DSC_0218

Met de kwasten kun je oogschaduw aanbrengen, blenden en smudgen. Ook kun je je wenkbrauwen doen of een eyeliner zetten met het setje. De kwasten hebben een bamboe steel wat eigenlijk alle kwasten hebben van Ecotools. Ik moet wel even kijken hoe ik deze kwasten het beste kan bewaren want ik vind neerzetten niet zo handig omdat beide kanten haartjes hebben.

IMG_0860.jpeg

Met het smudge gedeelte kun je oogschaduw langs de wimperlijn aanbrengen en uitvegen. Met het blend gedeelte kun je harde lijnen wat vervagen en de oogschaduw een mooie overloop geven.

DSC_0223

Met het shade gedeelte kun je oogschaduw aanbrengen over het gehele ooglid. Het define gedeelte kun je gebruiken voor je wenkbrauwen of om eyeliner aan te brengen.

kwast

De kwastjes hebben heerlijke zachte haren, hierdoor is het aanbrengen van oogschaduw ook super fijn en voelt het prettig aan. Je kunt de kwasten ook heel makkelijk wassen met gewoon wat babyshampoo, dit is mild en beschadigd je kwasten niet.

DSC_0232

Ik ben weer super blij met dit kwasten setje, je kunt echt prima ooglooks maken met dit setje en ik vind ook gewoon de kwasten heel fijn in gebruik. De kwasten zijn 100% vegan en dat kan voor sommige mensen een belangrijke keuze zijn bij het aanschaffen van kwasten. Ik ben nog een beetje zoekende naar de opbergmogelijkheden voor dit setje maar ik ga hier veel plezier van hebben.

Ecotools Enhancing eye set vanaf €9,99 – verkrijgbaar o.a. bij Etos.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s