Lottie London Diamond bounce illuminating highlighter

DSC_0292

Lottie London is een nog niet zo heel bekend merk, het maakt langzamerhand zijn opwachting in Nederland. Een tijdje geleden kwam ik de diamond bounce illuminating highlighter tegen en ik was wel erg benieuwd naar deze highlighter, omdat ik zelf dol ben op highlighter want ik zeg hoe meer glow hoe beter. Ik testte de highlighter uit en vertel wat ik van deze variant vind.

DSC_0251

Het doosje is niet heel spectaculair van de highlighter, hij is basic wit en heeft een transparante deksel. De tekst op het doosje is holografisch dat maakt het wel een leuk geheel.

DSC_0258

Achterop het doosje staat de ingrediëntenlijst en een korte waarschuwing over de highlighter. Er staat geen extra informatie over de highlighter zelf op het doosje.

DSC_0268

De highlighter zou een gel-poeder textuur hebben, verder bevat de highlighter ultra fijn zilvermica, dat in combinatie met de transparante basis vormt zich samen tot diamantstofglas. In het doosje zit 8 g aan highlighter.

DSC_0274

IMG_2135 2

Swatchen.

highlighter

zonder highlighter                                                            met highlighter

DSC_0281

Uiteindelijk heeft de highlighter mij positief verrast, ik was eerst een beetje teleurgesteld omdat de swatch eigenlijk niet goed was maar toen ik de highlighter op mijn gezicht aanbracht was ik toch wel heel positief dat deze er mooi uitzag. De highlighter moet wel opgebouwd worden en heeft dus meerdere laagjes nodig maar daarna vind ik het resultaat toch wel erg mooi!

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s