Mua Blushed liquid cream blush

DSC_0323

Liquid producten zijn altijd wat lastiger aan te brengen en hebben wat meer aandacht nodig. Ik kom niet vaak liquid producten tegen die ik echt geweldig vind, maar voor de afwisseling vind ik het wel leuk om liquid producten te testen. Van Mua kwam ik een tijdje geleden liquid blushes tegen en deze zagen er interessant uit, ik wilde ze toch graag testen dus nam ze mee. Inmiddels heb ik ze getest en vertel ik wat ik echt van de blushes vind.

DSC_0272

De blushes zitten in een tubetje en zijn basic wit met aan de onderkant een gekleurde rand, deze kleur komt overeen met de blush kleur, de tekst op de tube is zwart net als het dopje. Het dopje heeft ook wel een leuke vorm gekregen en niet standaard rond.

DSC_0283

Achterop het tubetje staat wat meer informatie over de blush. De ingrediëntenlijst staat niet op de tube vermeld maar is wel terug te vinden op de website van Mua.

rouge.jpg

De blush is verkrijgbaar in vier kleuren in heb de kleuren misty rose en rouge noir.

DSC_0293

De blush belooft een lichte opbouwbare formule te hebben die je het beste met je vinger kan aanbrengen, ook zou je de blush op je lippen kunnen gebruiken. Ik heb die persoonlijk niet getest omdat ik zelf van mening ben dat je producten voor je gezicht niet op de lippen moet gebruiken omdat de formule toch anders is. De blushes zijn helemaal vegan.

DSC_0298

De tubetjes hebben een vrij kleine opening waardoor er niet teveel blush uitkomt en dat is fijn, ik heb zelf maar licht in de tube geknepen omdat ik niet graag product verspil en ik niet teveel wilde aanbrengen omdat het effect met liquid producten wat heftiger kan ogen.

000D108F-6028-4CAB-89B9-18D8F2E858C9_4_5005_c.jpeg

Swatchen misy rose en rouge noir.

misty rose

roze

zonder blush                                                              met blush

rouge noir

rood.jpg

zonder blush                                                            met blush

DSC_0311

Deze blushes hebben mij niet overtuigd, de kleur misty rose is best wel zacht en vind ik er mooi uitzien op mijn gezicht, het is alleen wel zo dat ik een liquid product afpoeder omdat het anders vochtig blijft op mijn gezicht en na het afpoederen zag je niks meer van de kleur terug. De kleur rouge noir vond ik als blush echt te heftig, nadat de kleur was aangebracht had ik echt een hele heftige rode kleur op mijn wangen, gelukkig kon ik het met foundation camoufleren maar ook met een klein beetje blush vind ik de kleur te heftig. Voor mij zijn deze blushes in ieder geval geen succes.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s