Meeki Ironic iconic eyeshadow palette

DSC_0169

De Action krijgt steeds mooiere oog schaduw paletten en ook de kwaliteit is erg verbeterd als ik het vergelijk met jaren geleden. Naast het merk Max & more wat Action al jaren in het assortiment heeft verkopen ze ook make up van het merk Meeki. Een tijdje geleden kwam ik twee oogschaduw paletten tegen van Meeki en ik vond ze er interessant uitzien en ze waren lekker laag geprijsd dus ik besloot ze mee te nemen en deze te testen, inmiddels heb ik de paletten getest en vertel ik wat ik van deze paletten vind.

voor

De paletten zitten in een doosje, en dat vind ik erg fijn want zo is de kans heel groot dat je paletten hebt die niet gebruikt zijn. De doosjes zien er vrolijk uit en zijn gelukkig verschillend gekleurd, zo weet je namelijk zeker dat je twee verschillende paletten hebt. Het roze palette heeft de naam 613 rose storm gekregen en het paarse palette heeft de naam 621 cloud dancer gekregen.

achter

Achterop de doosjes staat wat meer informatie over het oogschaduw palette. De ingrediëntenlijst staat ook achterop maar deze is verdeeld in de verschillende kleuren omdat niet alle kleuren dezelfde ingrediënten hebben.

DSC_0127

De paletten zelf zijn gemaakt van kunststof en zijn niet heel speciaal, ze hebben een witte deksel met een transparant gedeelte waardoor je de oogschaduw mooi kunt zien. De tekst op het palette is ook wit en het geheel past mooi bij elkaar.

DSC_0130

Op de achterkant van de paletten staan de kleuren afgebeeld en daarbij ook de naam van de oogschaduw kleuren, dat vind ik zelf altijd heel leuk als een merk dat toepast bij een palette, ook de ingrediëntenlijst staat nogmaals achterop het palette.

open

In beide paletten zitten twaalf kleuren oogschaduw, ook krijg je een dubbelzijdige applicator bij het palette. Helaas bevat het palette geen spiegel. In beide paletten zit 18 g aan oogschaduw.

613 rose storm

DSC_0147

IMG_2621

Swatchen:1 silk – 2 sand storm – 3 puff – 4 rose brown – 5 bronze – 6 roses – 7 chocolate – 8 sunkissed – 9 camille – 10 heater – 11 sweet heart – 12 brick

rose

Ooglook gemaakt met het rose storm palette

621 cloud dancer

DSC_0159

IMG_0750

Swatchen:1 light gold – 2 gold rush – 3 pretty pink – 4 rusty gold – 5 purple shine – 6 copper – 7 night – 8 almond – 9 lavender – 10 coral – 11 desert – 12 rusty brown

paars

Ooglook gemaakt met het cloud dancer palette

DSC_0166

Ik ben zeer tevreden over beide oogschaduw paletten, de oogschaduw kleuren hebben een goede en mooie pigmentatie en de kleuren zijn mooi op te bouwen. Ook zijn de kleuren gemakkelijk te blenden en kun je diverse ooglooks maken met beide paletten. Ik heb zelf geen voorkeur omdat beide paletten hele andere kleuren hebben en beide divers zijn, ik ga deze paletten zeker nog vaak gebruiken.

Meeki Ironic iconic eyeshadow palette – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s