Essence Prime + studio redness correcting + pore minimizing primer

DSC_0091

Producten die roodheden camoufleren zie je steeds vaker en merken blijven deze producten dan ook uitbrengen. Het is bijzonder dat bepaalde kleuren zoveel kunnen doen voor je gezicht. Ik heb zelf best wel wat producten die roodheden camoufleren in mijn stash maar toen Essence met een nieuwe primer kwam die de poriën zou minimaliseren en ook nog eens roodheid zou verbergen was ik erg benieuwd geworden of deze primer de belofte die hij maakt zou houden. Ik testte de primer uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0061 2

De primer zit in een tube, de tube heeft een witte kleur en groene accenten. De tekst op de tube is zwart met wit. De tube past wel bij de producten van Essence vind ik.

DSC_0069

Achterop de tube staat meer informatie over de primer. De ingrediëntenlijst staat ook achterop de tube.

DSC_0074

De primer bevat natuurlijke groene klei. De primer zou een zachte en verkoelde formule hebben en roodheden camoufleren, ook zouden de poriën een stuk minder zichtbaar zijn met deze primer. In de tube zit 30 ml aan primer.

DSC_0083

De tube heeft een kleine opening en dat vind ik wel fijn, zo komt er niet heel veel product uit en verspil je ook niks, ik vind bij één keer in de tube drukken er al voldoende primer uitkomt.

IMG_9531

Swatchen.

primer

zonder primer                                                       met primer

DSC_0085

De primer heeft me niet erg verast moet ik zeggen, mijn poriën zijn nog net zo groot als voor het gebruik van de primer en de rode plekjes op mijn gezicht zie ik ook nog steeds als ik de primer op heb. Ook vind ik dat mijn make-up zeker niet de hele dag mooi blijft zitten met de primer, na een paar uur ziet mijn gezicht er toch wel wat minder mooi uit als toen ik de make-up net aanbracht. De primer is wel lekker zacht en ruikt ook wel lekker. Ik zou de primer niet aanraden er zijn namelijk genoeg andere primers die veel beter zijn werk doen dan deze.

Essence Prime + studio redness correcting + pore minimizing primer €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s