Catrice Gold effect nail polish

DSC_0058

Gelakte nagels is een musthave voor mij, ik vind het belangrijk dat mijn nagels er altijd mooi uitzien en mijn handen zien er gewoon wat netter uit. Ik heb best wel een brede nagellak stash en er zitten dan ook diverse lakjes in, mat, glanzend en ook glitter lakjes zijn er te vinden. De gold effect nagellakjes van Catrice zien er leuk uit en hebben een mooi effect, ik testte weer een kleur uit en vertel wat ik van deze nagellak vind.

DSC_0035

Het potje van de nagellak is net zoals de andere potjes van Catrice nagellak, dit potje onderscheid zich door de gouden tekst en de gouden dop.

DSC_0038

Ik heb de nagellak in de kleur 07 lustrous seduction. Achterop het potje staat wat mer informatie over de nagellak. De ingrediëntenlijst staat niet achterop het potje maar is wel terug te vinden op de website.

DSC_0043

De nagellak zou hoge dekking hebben en long lasting zijn. Verder heeft de nagellak glinsterende effecten en lichtreflecterend zijn met een glossy finish. In het potje zit 10,5 ml aan nagellak.

IMG_0765

De applicator in de nagellak is vrij basic, je kunt je nagels er prima mee lakken en met 2 keer over je nagels gaan is je nagel bedekt met lak.

IMG_8056

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC_0052

Ik vind de nagellak kleur erg mooi, en de glitters vallen echt mooi op. De dekking is prima en met twee laagjes vond ik de dekking goed. De nagellak is niet longlasting want ik had na dag één al chips. Dat vond ik wel heel jammer maar ook wel te verwachten van low budget nagellak. Verder ben ik tevreden over de nagellak en vind ik het effect erg verassend.

Catrice Gold effect nail polish €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

2 gedachtes over “Catrice Gold effect nail polish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s